hoofdstuk 2

326 8 0
                                    

'wat doe jij op mijn kamer?!' gil ik half tegen hem. Loki kijkt me aan en begint te lachen. ik die weer zo handig is om een messen verzameling aan mijn middel te knopen gooit er een naar zijn hooft. jammer dat hij hem ontweek... 'dus je meende het dat je me wou vermoorden' vraagt Loki. 'ja' antwoord ik droog met een dodelijke blik er achter aan. toen hoorde ik iemand tegen mijn deur aan kloppen. 'tegen wie praat je?' zegt de stem die duidelijk bij een boze Tony hoort.
'tegen Loki die mijn messen ontwijkt.' zij ik gewoon. 'doe nu die deur open!' schreeuwt Tony nu eerder bezorgt dan boos. 'Nope. geen zin' 'Hey hoor je dat Tony ze is slimmer dan dat jij bent!' zegt Loki voor de grap. dat had hij niet moeten zeggen... ik zet alvast 4 grote stappen naar achter en ja hoor daar gaat mijn duur weer. ja weer ja. natuurlijk is Loki zo slim geweest om weg te gaan, jammer die deur had hem kunnen vermoorden zouden we er ook zo klaar mee zijn. 'Uhm.. mag ik een nieuwe deur? of een andere kamer met een nieuwe deur?' vraag ik. 'je krijgt wel een nieuwe deur.' antwoord Tony 'maar wat deed Loki in jou kamer?' 'als ik eerlijk mag zijn heb ik geen idee Tony, ik weet alleen dat als ik iemand vermoord dat hij dat zou zijn...' antwoord ik eerlijk 'Uhm waarom zou je je vriend willen vermoorden?' 'voor de laatste keer Tony hij is niet mijn vriend eerder mijn vijand' reageer ik boos 'rustig het was maar een grapje' 'als of grapjes iets voor jou zijn...' en Tony loopt maar weer weg. 'wanneer krijg ik mijn nieuwe deur????' roep ik nog snel.
en ik loop maar naar buiten. 'hey Thor, Tony heeft je broer bijna vermoord' zeg ik tegen Thor. 'wacht wat LOKI IS HIER?????????????????' 'ja en Tony heeft hem bijna vermoord' 'TONYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY' en Thor rent naar binnen en ik begin kei hart te lachen. 'waar ben jij oom aan het lachen?' 'gewoon Thor is nu waarschijnlijk Tony aan het vermoorden' 'moeilijk ik sta hier' 'oh uhm sorry maar voor het geval je het nog niet deur had, je moet Thor even een tijdje ontwijken' 'fijn om te weten' zegt Tony sarcastisch. 'en ja je krijgt je deur wel hoor' 'bedankt Tony... ik denk dat ik er maar weer vandoor ga...' zeg ik maar en ik draai me om en alles word zwart ik voelde een enorme pijn op mijn hooft ik hoorde Tony nog wat zeggen.

 toen ik wakker werd lag ik in mijn bed. 'o hey Tony, yey ik heb een nieuwe deur' zeg ik half verdooft. 'hoe lang lig ik hier nu?' '30 minuutjes ongeveer' zegt Tony. 'oh oké. ook leuk' 'uhm nee niet echt' zegt een andere stem naast mij. 'o hey peter dat jij niet op school ben' 'jij hoort daar ook te zijn hoor' 'daar heb je een punt...' toen ik goed naar peter en Tony keek zag ik dat ze zich zorgen maakte over mij. 'er is echt niks aan de hand hoor' probeer ik ze gerust te stellen. toen herinnerde ik me wat er was gebeurt. ik hoorde wat Tony zij toen 'sorry maar ik ben toch liever Loki als ik eerlijk mag zijn.' en ik ben weer in mijn kamer. mijn oven worden groot en daarna spuwen ze vuur is spring uit mijn bed en richt mijn mes op Tony. 'w..wat is er aan de hand?' zegt Tony snel. 'hoe weet ik dat jij wel echt Tony bent en niet gewoon Loki weer? hè reageer!' toen zag ik iets op me af komen ik sprong naar achter maar ik was te laat mijn hand zat al vast geplakt aan de muur. 'haal het er af!' gil ik naar peter 'nu!!' 'sorry maar nee pas wanneer je afgekoeld ben en uitlegt wat er aan de hand is.' 'o wat klink jij volwassen zeg. dat is nieuw!' gil ik weer boos. 'waarom probeer je meneer Stark dan te vermoorden hè?' 'omdat dat f*ck*ng Tony niet is!' 'hoe weet je dat zeker?!' roept peter nu op een manier die ik niet van hem gewent ben. maar door die vraag was ik verslagen ik pak het andere mes dat aan mijn middel zat en snee me los en ik zakte in elkaar. toen hoorde ik Tony opstaan en naar mij toe lopen. ik keek snel omhoog en kijk half boos en half bang tegelijkertijd hem aan. door die blik deed hij een stap naar achter en zij tegen peter dat hij mee moest komen. 

ik zit nog steeds in mijn hoek. toen ik door had dat ze over mij aan het praten waren 'wat is er aan de hand?' vraagt Steve( cap) 'ze probeerde me te vermoorden ik denk dat ze dacht dat ik Loki was' 'hoe kan jij Loki zijn?' zegt Steve (cap)  'mijn broer kan van gedaante veranderen hè niet vergeten.' zegt Thor. ik begin te huilen. ik sta op met tranen in mijn ogen vul mijn messen collectie aan en bind het weer om mijn middel ik stop er nog een in mijn laars pak mijn pijlen koker en mijn boog en loop naar het raam en gil naar buiten 'nou je zin Loki? nu blij?' ik spring uit het raam en pak pijl schiet hem in de muur van het dichts bij zijnde gebouw en ik slinger van gebouw naar gebouw. ik lij dat ik peter heb hij heeft mij geleerd hoe je het best kan slingeren zonder tegen het gebouw aan te knallen (waar ik nogal goed in was) . en daar ga ik hoor weg van alles naar mijn boom hut die ik zelf had gebouwd waar alleen ik van weet en jammer genoeg ook Loki. 'hoe wist je dat ik hier zou zijn?' hoor ik 'gewoon een gokje jij weet waar ik heen ga als ik boos, en na zo'n stunt vraag ik me nu af 1. wat wil je van me en 2. waarom wil je zo graag dood Loki?'  'wil je me nu nog steeds vermoorden?' vraagt Loki. 'denk het' reageer ik 'maar wat wil je?'

story of you and me {voltooid}Where stories live. Discover now