hoofdstuk 3

273 12 0
                                    

'niks' antwoord Loki. 'ga den weg idioot.' en ja hoor hij was weer eens boos hij greep me bij mijn kil en dieuwde mijn luchtpijp dicht. eerst had ik door dat tegenstribbelen geen zin had dus ging ik slap hangen. en mijn plannetje werkte Loki liet mij los, ik pakte vliegensvlug mijn met uit mijn laars en gooide die naar zijn oor, Loki had niet verwacht dus raakte het mes zijn oor. hij raakte zijn oor aan en zag bloed. maar ik had hem alleen nog maar bozer gemaakt daarmee. hij dieuwde me tegen de grond en sloeg me in mijn gezicht. mijn ogen spuwden vuur en ik ging met mijn mes langs zijn arm (die ik al eerder had gepakt voor hij mij tegen de grond dieuwde)
hij sprong van mij af. 'o jammer Loki je kan toch niet van me winnen wel gaaf dat ik beter ben dan een god in vechten' zeg ik met een glimlach. 'en nu ga ik je zinnetje jatten, buig voor me!' hij keek me bewonderend aan en zij 'wacht maar uiteindelijk wil je niet meer vermoorden!' toen verdween hij 'geloof je het zelf' zij ik tegen mezelf. ik ging weet terug naar mijn kamer. maar toen ik naar binnen ging zag ik Tony in mijn kamer staan. 'waar kom jij vandaan?' vraagt Tony 'ergens'
'hoe kom je aan dat bloed op je gezicht?' vraagt hij nu wat bezorgder. 'rustig het is niet van mij hoor' antwoord ik. 'wan wie dan?' 'waarom wil je dat weten?' 'wie?' 'waarom wil je dat weten?!'
'wie?!' roept Tony nu. ik zwijg. 'WIE!!' 'LOKI! nou blij?! ik heb Loki in zijn oor en arm gesneden oké.' reageer ik nu snel. 'oh, waarom?' 'hij probeerde mij te vermoorden, omdat ik hem idioot noemde. dus had ik een mes naar zijn oor gegooid en een ander mes in zijn arm gesneden.'
'vertel mij alles' hoor ik peter op mijn plafon roepen. 'waarom zit jij daar nou weer?' vraag ik. 'voor het geval dat je of Tony wou neersteken of weg wou gaan. vooral die laatste' antwoord peter. 'top.' zeg ik droog. 'vertel je het nog?' 'ja hoor. ik zij dat hij weg moest gaan met het woord idioot er bij, toen werd Loki boos en zette zijn armen op mijn kil en probeerde me te stikken hem weg dieuwen lukte niet dus ik hield me slap, Loki liet mij vallen en ik pakte zo snel mogelijk mijn mes en hooide hem naar zijn oor en die raakte hem, toen dieuwde hij me tegen de grond en met het mes dat ik nog in mijn hand had snee ik hem in zijn arm. toen zij hij "wacht maar uiteindelijk wil je me niet meer vermoorden" en dat was het'. 'gaaf' reageert peter. Tony keek mij vreemd aan 'hey Tony wat is er waarom kijk je me zo aan???' vraag ik. 'gewoon ik ben boos op je en ik vind het knap dat jij Loki kan verwonden terwijl ik door hem uit ramen word gegooid.' en daardoor schoor ik in een lachbui, peter deed mee. 'ja en weer genoeg' hoorde ik Tony zeggen. maar daardoor schoot ik in een nog ergere lachbui. ik probeerde te stoppen maar dat duurde nog een kwartier. toen ik klaar was keek Tony mij een soort van boos aan. 'het is al laat. even wachten uhgm uhgm... mag ik uw toestemming om te gaan slapen?' zij ik op mijn deftigste manier. en toen gebeurde er iets dat ik nog nooit had mee gemaakt Tony die om mij moest lachen. 'ja hoor u heeft mijn toestemming' speelt hij maar mee. 'dank u' zeg ik nog steeds deftig.
ik pak mijn boek over norse mitelogie okal ken ik al 2 goden van de norse mitologie vind ik het nog steeds geweldig. ik ken ondertussen bijna alle goden al. toen ik het boek weg legde en mijn ligt uit deed had ik het gevoel dat er naar mij gestaard werd. 'o hey ben je er weer Loki?' 'nee ik ben hier niet want je ziet me niet en ik ben onderdeel van het donker' antwoord hij. 'HEY je doet mij na! niet leuk dat zijn mijn zinnen!' zeg ik snel. 'ja maar jij jat ook mijn zinnen' 'dat... is waar...' zij ik zuchtend. ik knip mijn ligt aan en zie Loki zitten op mijn buirouw stoel. 'waarom stalk je mij de hele tijd?' 'ik stalk je niet' 'oké andere zin, waarom volg je?' 'omdat ik niemand anders heb om te vervelen' '1. alleen ik kan mensen vervelen jij vermoord ze 2. je hebt Thor en 3. waarom ik?' 'omdat ik....' meer tijd kreeg Loki niet. Tony had mijn deur er weer uit geblazen en Loki weg gejaagd. 'UHGGGGGGG. morgenochtend nieuwe deur!' zeg ik geïrriteerd. 'ik had hem ook wel zelf weg kunnen jagen als ik dat wou' 'ja maar....' zegt Tony. 'nee geen maar ga weg ik wil een nieuwe deur morgen ochtend en daarna ga je nooit meer mijn deur slopen' schreeuw ik boos. 'pardon' zegt Tony. 'ga weg' 'nee eerst zeg je sor...' ik gooide een mes naast zijn hoofd in de deurpost. 'GA WEG!!!' toen had ik gewonnen hij liep weg.
ik ging onder mijn dekens liggen en ik viel in slaap.

later werd het steeds heter en heter ik gooide mijn dekens van me af maar het begon maar warmer te worden. ik liep naar de thermostaat maar het was maar 17 graden binnen maar het voelde als minimaal 31.

opeens rook ik iets als verbrande vlieg. toen ik keek zag ik daar waar ik liep ik brand sporen achterlied, ik begon te gillen peter en tony kwamen tegelijkertijd mijn kamer binnen die ook meteen merkte dat het extreem warm was 'Tony rare vraag haal een pan met koud water' vroeg ik met een trillende stem aan hem. hij ging naar de keuken en vulde een pan met water toen kwam hij weer de kamer binnen met een pan met ijskoud water hij wou hem aan mij geven dus hij kwam dichter bij 'zet hem daar neer en kom niet dichterbij' 'wat is er aan de hand' vroeg tony. hij wou dichterbij komen 'BLIJF DAAR!' riep ik naar hem. tony liep naar achter ik ik pakte de pan op en het begon gelijk met koken. uit angst liet ik de pan vallen over mijn benen. 'gaat het?!' vroeg tony bezorgt. 'j..ja i..ik voelde n..niks' zij ik bibberend.

story of you and me {voltooid}Where stories live. Discover now