Hooofdstuk 13

150 5 0
                                    

(Time sciperdiewipp)
'Llloooookkkkkiiiiii!!!!' 'Wat?' 'Ik verveel me' zei ik droog. 'Laten we NY overnemen' voegte ik er snel aan toe 'de vorige keer mislukte het je maar nu heb je mij!' Ik lachte. Het was eigenlijk een grapje maar loki nam het sirieus. 'Loki... het was een grapje hè dat weet je toch wel..?' Zei ik toen ik zijn gezicht zag. Hij keek gelijk geïrriteerd. 'Kijk als je het wilt sure maar ja dan moet ik tegen degene vechten die ik wel nog mag...' 'is dat een probleem?' 'Ja...' het was even stil. 'Ik ga een ommetje maken.' En ik liep weg. Ik liep lekker door het bos toen ik iets vreemds zag. 'Wat doe jij hier?' Vroeg ik zacht. Het keek me aan alsof hij me niet begreep. Ik pakte hem op en nam hem mee naar mijn boomhut. 'Loki...? Help?' Zei ik. Loki draaide zijzelf om. Met eten in zijn mond. Ik schoot in de lach. 'Een geheime freetzak dus?' Hij moest lachen en verslikte zich bijna in een stuk brood. Maar oké hij had gister en eergisteren ook niet gegeten... 'niet dood gaan!' Zei ik lachend. 'Kijk wat ik heb gevonden!' 'Hoe....' 'jaaa dat vraag ik me ook af... we moeten blij zijn dat hij dit formaat is en niet groter!' Ik en loki keken elkaar een hartslag lang aan voor ik in de lach schoot. Maar bij loki kon er geen lachje van af. 'Wees toch niet zo sirieus!' Zei ik voor ik het weze neerzette en loki een knuffel gaf. Hij glimlachte ik gaf hem snel een kus op zijn wang. En ja hoor...'tomaat!' Zei ik snel. 'Maar hoe komd je schoot hondje hier?' Vroeg ik snel. 'Ik heb werkelijkere geen flouw idee.' Antwoorde hij. 'He!' Riep ik toen de wolf op me sprong. 'Foei!' Opeens schoot er iets door me heen.

(Flashback!!)
Ik zat op een bankje in het park toen er iemand langs kwam. 'Jenny!' Riep ik. 'Leuk je weer te zien meid!'
Alles spoelde even door.
'Jenny!' Gilde ik toen er een vrachtwagen op haar kwam afgereden. Ze gooide haar handen naar voren en de vrachtwagen kromp. En kwam tegen haar grote teen aan. 'Wa....' zei ik. Ik rende naar Jenny toe. 'Hoe?'

'Jenny? Hoe durf je?!' Riep ik. Loki keek me niet begrijpend aan samen met zijn wolfje. Ik liep boos de boomhut uit. 'Jenny! Waar zit je?!' Ik sprong op de grond en zodra ik de grond raakte zag ik Jenny staan. 'Lang niet gezien!' Zei ze droog. 'Loop naar de maan!' Riep ik voor ik een vuurbal naar haar kop gooide. Ze ontweek hem en ik gooide gelijk een ijspunt naar haar. 'Hoe durf je je gezicht nog te laten zien na wat er toen gebeurde?!' Ze keek me lachend aan. Ik gooide weer een vuurbal naar haar hoofd. Loki kwam er ook weer bij. Toen Jenny hem zag veranderde haar gezicht naar verbaasdheid en ze verdween. Gewoon zo poefff weg! Lucht! Verdwenen! Poeferdiepoef!

Sorry voor het extreem korte hoofdstuk!

story of you and me {voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu