hoofdstuk 8

183 7 2
                                    

ik stond voor het avengers gebouw en pas toen ik het zag merkte ik pas hoe erg ik het gemist had. ik teleporteerde mezelf ( loki had mij dat geleeerd) naar mijn slaapkamer. van daar uit liep ik naar de woon kamer en ik zag tony zitten op de bank. toen hij me zag stond hij op en ik rende naar hem toe en gaf hem een knuffel. toen zag ik dat peter achter hem stond en ik wou naar hem toe lopen maar ik twijfelde wand ik weet dat ik ham pijn had gedaan maar ik wist niet of hij mang voor mij was. toen peter het in zich had opgenomen dat ik hier stond gaf hij mij een knuffel. 'H... het spijt me zo erg ik wou jr nooit mijn doen' zei ik huilend tegen peter. 'Weet ik toch' zegt peter terug. Ik zak op mijn knieën en peter zakt mee nogsteets in de knuffel. Hij pakt me bij de schouders 'ik ben gewoon blij dat je terug bent' zegt peter dan. Ik knuffel hem nog een keer en ik begin te huilen. Peter knuffelde nogsteets terug en probeerde mij te troosten.
Een uur later gok ik was ik pas klaar met huilen. Ik ging op de bank zitten naast Tony en leunde tegen zijn schouder aan. Ik wist dat hij knuffelen niet zo fijn vond maar dat boeide me niet. Ik viel in slaap en werd wakker 2,5 uur later ik hoorde de lift open gaan en ik zag Steve er uit lopen. 'Je bent terug!' Riep hij half blij. we praatte tot 12 uur en daarna gingen we naar bed.

ik ging op mijn bed zitten 'loki ik weet niet of je het hoord maar ik zou je nooit vrijwillig alleen laten. thor nam me mee. ik wil weer terug' her laatste zij ik eerder tegen mezelf. ik viel met mijn gezicht in mijn kussen en viel zo in slaap. ik sliep erg onrustig ik droomde dat loki boos op me was en me nooit meer wou zien. ik schrok wakker door het brand allarm. en ik had gelijjk door waarom. het bed stond in de fik. tony kwam gelijk binnen gerend en zag mij zitten op mijn (in de fik staande) bed. 'wat gebeurde er?' vroeg tony. 'nachtmeri..' antwoorde ik. er sprongen tranen in mijn ogen. 'wat is er?' vroeg tony weer. 'niks''wel wat is er?' 'niks echt niks.''wel! en je gaat het me nu vertellen' 'het is loki oke!' 'wat is er nu weer met loki?!' 'ik.... mis hem.....' zij ik nogsteeds met tranen in mijn ogen. tony riep een van zijn pakken en ging er in. 'maar goed ook dat ik gister een vuurwerend pak heb gemaakt' hoorde ik hem zacht zeggen. hij ging naast mij zitten en gaf mij en knuffel. 'het komt wel goed rustig maar' ik hoorde dat er een hele lichte bange ondertoon in zat. ik probeerde mezelf rustig te maken. het vuur op mijn bed werd langzaam minder. na iets van 10 min  was het helemaal weg. tony zat nog 15 min bij me en daarna was hij naar zijn werkplaats gegaan. 'jarvis?' 'ja' 'laat mij horen wat tony zecht' 'weet u het zeker?' 'ja anders vraag ik het nie he' zij ik 'oke' 'toen hoorde ik tony praten 'hoe?! hoe!! hoe kan loki het voor elkaar hebben gekregen... om mij eigen dochter hem leuk te laten vinden??!!!!'  'wacht dochter! jarvis zet het weer uit.' 'ja mevrouw'. ik ging op mijn bed zitten met mijn handen op mijn knieën 'hoe kan ik zijn dochter zijn??' 'door dat....' 'jarvis!!!! hou! je! bek!' 'sorry' en jarvis ging uit (in mijn kamer dan) 'hoe....' verluisterde ik tegen mezelf 'hoe???' ik pakte mijn rezerve messen en begon met gooien ze bleven allemaal in de deur hangen. toen ik mijn laatste gooide ging de deur open en peter sprong opzij om niet geraakt te worden 'tssss ik hoef nog niet dood hoor' 'sorry' zij ik. mijn ogen waaren nog rood van het huilen. 'wat is er?' 'kom even naast mijn bed staan' 'okeeee....' zij peter twijfelend. 'jarvis?' 'ja?' 'doe de deur dicht en speel het nog eens af' 'oke mevrouw' de deur ging dicht en jarvis speelde het weer af. 'wacht..... WAT?!! jij bent tony's dochter??' 'kennenlijk' peter staarde me even aan 'ja...' 'wat ja?' Vraag ik. 'Je lijkt wel op hem...' 'oké dus ik heb Nu al 17 jaar geen vader en/of moeder en nu blijkt dat ik al 4 jaar bij mijn vader woont!?' Riep ik. 'Peter kan je alsjeblieft weg gaan?' Vroeg ik rusiger.

De volgende ochtend zitten alle Avengers op de bang te praten. Ik kom de kamer binnen en ze veranderen snel van onderwerp. 'Wat is er?' Vroeg Tony. Ik keek hem aan, als blikken konden doden was Tony nu dood. 'Niks!' Zij ik boos. 'Er is wel wat!' Zij Tony nu ook geïrriteerder. 'Weet je! Krijg de t*ring PAP!' Ik legde de klemtoon op pap. Ik zag dat hij geschrokken was van mijn reactie. En ik pakte wat te eten. Nadat het even stil was geweest hoorde ik nathasia zeggen 'wacht... pap??!' 'Ja nat hij is mijn pap. Luister maar. Jarvis!' 'Wat is er?' 'Speel het af!' 'Doe ik' ''hoe?! hoe!! hoe kan loki het voor elkaar hebben gekregen... om mij eigen dochter hem leuk te laten vinden??!!!!' Hoorde je Tony weer zeggen. '1. Watttttt! 2. Vind jij loki leuk????!!!!' Gilde thor die er ook weer eens was. 'Ja is dat erg?! Hij is aardiger als je hem begrijpt!' Toen verscheen loki opeens in de kamer. Ik keek hem aan ik lachte. 'Dat duurde lang tomaatje!' Loki werd weer eens rood. Ik zag de mond van thor en de andere openvallen. Om het nog erger te maken rende ik naar loki toe en gaf hem een kus op zijn mond. Toen stond Tony op en schoot een straal op loki af. Ik dieuwde loki opzij en de straal raakte mij net tegen mijn arm. Ik werd boos en gooide mijn laatste mes naar Tony hij raakte hem in zijn been en diep ook. 'Loki. Zullen we weg gaan?' 'Goed idee schat' 'Hey noem me geen schat! Je weet dat ik dat niet leuk vind!' Loki begon te lachen en ik werd toen eens rood. Toen thor op ons af kwam gerend liet ik een muur van vuur tussen ons verschijnen. 'Blijf weg TOR!' Toen loki en ik weg teleporterden ging de muur van vuur ook weer weg.

'Noemde ze me net echt TOR?' 'Ja dat deed ze' zei nat.

Als jullie een naam hebben voor het hoofdpersoon dan kan ik die gebruiken want ik weet echt effen niet.  en ik kom nu op een punt dat ze een naam nodig heeft. Help!

story of you and me {voltooid}Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang