Kapitola 53

1.4K 100 8
                                    

E L E N A

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

E L E N A

Hana mi dala na starosť jej rozlúčku so slobodou. Nemohla som odmietnuť, aj keď si tak celkom nemyslím, že je to najlepší nápad. Považuje ma za svoju kamarátku a stále ma oslovuje švagriná a úprimne, prestalo mi to vadiť. Zo začiatku mi to oslovenie nebolo pochuti, hlavne z dôvodu, že na to, aby som bola jej švagrinou, by som najprv musela byť v milostnom vzťahu s jej podareným bračekom, ale teraz to oslovenie vždy prepočujem a beriem automaticky. Mám ju rada a chcela som jej urobiť radosť, takže som si s tým dala pomerne veľkú námahu. Zapojila sa aj Rita. Od toho ich skupinového sprisahanectva sú si s Hanou bližšie. Dosť smola, že ich zblížilo práve intrigovanie a zosnovanie pasce na nás dvoch.

V práci som bola len na hodinu, vybavila som jedno sedenie a aktuálne sa presúvam do cukrárne pre špeciálnu tortu, s ktorou jej určite ulahodím. Vyformovaný marcipánový penis v krikľavej ružovej farbe. Respektíve všetky dekoratívne predmety sú inšpirované v tomto duchu. Ak by sa niečo stalo a potrebovali by sme pomoc hasičov, zrejme by nás považovali za nymfomanky závislé na mužských pohlavných údoch. Našťastie je dnes Tobiasko u Damiánových rodičov a všetky tieto perverznosti mu uniknú. Som väčšinou času konzervatívna a toto je moje prvé organizovanie predsvadobnej rozlúčky, ale snáď splním jej očakávania. Veľa ružovej, zásoba alkoholu, pohlavný úd, striptéri, odškrtla som všetky povinné položky, nie?

Mojou úlohou je všetkých zabaviť. Nemôžem dopustiť, aby sa pod mojím dozorom niekto nudil. Nie je to práve moja šálka kávy, nie som razantne proti rôznym oslavám, ale tiež ich ani nejako špeciálne nevyhľadávam. Na druhú stranu nemôžem povedať, že som nebola dotknutá, keď ma požiadala o to, aby som bola jej svedkyňou. Vážim si to a už len vďaka jej prejavenej dôvere v moje organizačné schopnosti musí byť táto noc pre ňu nezabudnuteľná. O niekoľko dní sa stane vydatou ženou. Čudné predstaviť si svoju osobu hrnúcu sa do svadobného zväzku. Netúžim po svadbe. Nikdy ma to nelákalo a hovorí sa, že keď ste priamo v spojení s osobou, ktorá sa chystá uzavrieť manželský sľub, niečo sa vo vás pohne a naraz si prajete byť v rovnakej pozícii. So mnou to nerobí nič. Asi som si len vybudovala k celej tejto záležitosti príliš silný odpor na to, aby som si priala byť na mieste nevesty.

"Zobrať si len jednu osobu a žiť a šukať len s ňou až do konca života je dosť naprd, ale poviem ti, takú rozlúčku by som brala aj každý deň. Zdarma chľast, striptéri obtierajúcimi sa so svojimi klobásami o tvoju mušličku... to by som brala všetkými desiatimi."

"To ako fakt, Rita? Klobása a mušlička?" zopakujem neveriacky a položím krabicu s perverznou tortou do chladničky.

"Znie to originálnejšie. Navyše som premýšľala o tom, ako by som sa o týchto veciach mohla s tebou rozprávať aj počas toho, keď sa tu nachádza Téčko. Sú to vynikajúce krycie slová, ani by ho nenapadlo, o čom rozprávam."

"Bravó, si neskutočne kreatívna!" zahlásim posmešne a obzriem sa po miestnosti. Párty sa koná v našom dome. Kým som bola v práci, mala na starosti výzdobu. Vyzerá to tu ako v nejakom erotickom gay klube. Aj tematicky by to k tomu sedelo. Naša obývačka sa zmenila na hlavné centrum rekvizít s najväčším počtom mužských penisov v hlavnej úlohe.

Hodinová spoločníčka 2 - Naučím ťa milovať ✔Where stories live. Discover now