17 JUNI

18 2 0
                                    

We zijn alweer een week verder en eerlijk, ik heb geen problemen met mijn afstand tot social media. Ik merk dat de irritatie naar anderen toe, over hun social media gebruik, wel toeneemt. Telkens denk ik van: 'Ja, maak gewoon geen snaps en ga met school bezig.' Ofzo. Dat is dus het enige punt waar ik echt tegen aan loopt. Verder heb ik wel het gevoel dat ik veel mis rondom little mix, 5 seconds of summer en de rest, natuurlijk. Dat vindt ik wel jammer, maar gelukkig kan ik het allemaal terug kijken, straks. Once on the internet, always on the internet.

Nahja, de aankomende weken zullen heel druk voor mij zijn, qua toetsen en deadlines, dus ik zal niet heel veel publiceren, mits ik natuurlijk weer iets merk, maar voor nu ga ik me lekker focussen op de examens en deadlines. Oja, ik heb aanstaande vrijdag een presentatie over de verslaving van social media, dat staat trouwens los van dit project, en ga dus ook aan mijn klas vertellen waarom ik dit doe en waar ze dit boek kunnen vinden. Ik weet niet of dat al te slim is, maar we zien het resultaat van zelf. Het zijn toch geen lezers, dus eigenlijk hoef ik me niet zo druk te maken.

Nee, ik wist als dat ik dit project ging doen, voor dat we de presentatie als opdracht kregen, maarja, je moet gebruiken wat binnen handbereik ligt. Nahja, ik brei er een eind aan en ga lekker pauzeren. Tjouw!

The Anti-Social Media Project ☑Where stories live. Discover now