25 JUNI

8 2 0
                                    

Nog maar 6 dagen tot ik weer mag 'swipen', zoals mijn klasgenoot zei, maar dat houdt ook in dat ik nog maar 6 dagen heb tot het examen Arbeidsmarkt.... Nahja, voorlopig nog even focussen op de examens en het schoolwerk. Of ik nog wat heb gemerkt het afgelopen weekend: Nee. Niet echt. Ik merk wel dat ik nog best onzeker ben, maar ik ben ook van mening dat dat pas echt gaat veranderen als jij een langere tijd van social media af bent. Wat ik zeg, nog maar 6 dagen. We zijn al op dag 24 van de 30. Kan je het geloven?

Tot op heden gaat het me dus nog goed af, maar wat ik al zei, ik ben ook druk met school. Bestuursrecht is het volgende examen. Wish me luck because I'll need it!

Oh trouwens, ik heb wel wat gemerkt. Ik merk aan mezelf dat ik veeeeeeeel lees op wattpad en ook heel veel muziek luister. Dat heb ik een tijd niet gedaan, omdat ik me er toch niet echt goed op kon focussen. Het valt me op dat ik sinds een week of 2 pas echt weer geniet van muziek en dat ik ook de neiging meer heb om zelf muziek te maken en weer fanfics te schrijven, maar again, ik ben druk met school. Gelukkig is er binnenkort vakantie.

Succes nog even, iedereen, met de laatste loodjes 

The Anti-Social Media Project ☑Where stories live. Discover now