Alweer hun

772 16 0
                                    

Pov Yasmine

Ik word wakker en ga douchen. Ik kleed me aan (media) en ga naar beneden. Ik ga zitten en zie dat Joey er nog niet is. Zal wel. Ik ga eten en maak mijn lunch.

Ik kijk op insta en mn rooster. 1e uur valt uit. Oh vandaar dat Joey nog slaapt. Dan ga ik wel gwn freerunnen ofzo. Ik ga naar buiten en zoek een plek. Ik vind een plek en ga daar wat freerunnen.

Opeens zie ik die jongens weer. Ik zie ze mijn kant op komen dus ik draai me om en ga weer verder waar ik mee bezig was.

Dan schreeuwt iemand: "Hey Yas" Ik flikker knetterhard en ik heb een bloedneus. "Yas gaat het" en ik hoor iemand naar me toe rennen. Ik sta op en houd een hand onder me neus. "Ja idioot" zeg ik tegen Joey. "Sorry" "Maakt niet uit, we moeten toch naar school." Ik zie die jongens steeds dichterbij komen. "Jo kom. We moeten terug" zeg ik en we rennen weg.

*Skip school*

We gaan zo naar het skatepark met onze fietsen om trucjes te doen. Als we er zijn zien we Mike en Liam. "Hey Yas, hey Joey" zegt Liam. "Hey Liam en Mike" zeggen Joey en ik tegelijkertijd. "Zijn jullie tweeling?" vraagt Mike. "Ja maar we lijken totaal niet op elkaar kwa uiterlijk" zegt Joey. "Alleen onze groene ogen" vul ik hem aan. "Oke laten we gaan skaten, voor jullie fietsen dan" zegt Mike. "Lets go" zeggen we allemaal waardoor we beginnen te lachen.

We doen wat trucjes tot dat ik weer val. Ugh, ik haat schaafwonden maar ja. Ik sta op en ga verder. Ik was bezig met een bepaald trucje die ik nog niet kan. Dus ik ga weer verder. Ik val nog minimaal 5 keer voordat het eindelijk lukt.

"Hey kleine!" schreeuw ik naar Joey. "Ja wat is er reus!" "Kijk ik kan hem" ik doe het trucje en land hem perfect. "Lekker Yas!" zegt Liam.

Opeens zien we die jongens weer en Joey en ik kijken elkaar aan met een geïrriteerd gezicht. "Alweer!" schreeuw ik. "Waarom komen we ze telkens tegen?" "Idk, maar kom we gaan wel weer" zegt Joey. "Why?" vragen Liam en Mike. "Kom nou gewoon." We horen ze Engels praten. Gelukkig, dan kunnen ze ons niet verstaan.

We gaan weer terug naar het weeshuis en gaan naar onze kamers. Ik ben dood op dus ik val algauw in slaap. Uiteindelijk wordt ik weer wakker en we gaan eten. Daarna maak ik nog wat huiswerk en ga gitaar spelen. Daarna ga ik echt slapen.

~Last edit: 1-12-2019~

This stupid band (why don't we)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ