Mama

256 7 0
                                    

Skip naar 29 november

Pov Yasmine

Ik word wakker en we zijn net in Finland. Mama is vandaag jarig. Nou ja, ze zou jarig zijn. Helaas hebben we dit keer niet op de eerste dag vrij maar op de laatste dag. De jongens en hun manager hebben het zo geregeld dat we 1 dag overal extra kunnen krijgen om vrij te hebben zodat we de steden en landen kunnen zien. Want anders zie je alleen het hotel en de zaal waar je speelt. Ik sta op met een leeg gevoel. We zouden vandaag in Nederland zijn en met zn allen haar verjaardag vieren. Trouwens, onze opa's en oma's konden "niet voor ons zorgen" en toen dachten we dat ze het meenden maar daarna zijn ze ons nooit meer op komen zoeken. Maar ja, kijk waar we nu zijn. Ik ga lang douchen en doe dan mijn outfit aan die ik gisteren al klaar heb gelegd want anders zou ik me er niet van kunnen weerhouden om een hoodie en een joggingbroek aan te doen. (Media voor outfientie) Ik doe mijn topje natuurlijk wel in mijn broek want anders ziet het er niet uit. Ik doe mijn haren in een messy knot en maak Joey wakker. Hij gaat douchen en doet zn kleding aan en we gaan met de rest ontbijten. Ze hebben hier van die fking lekkere pancakes. Na het ontbijt poets ik mijn tandenen post ik een foto van mijn en mijn moeder op Instagram.

yeet_yasmine

yeet_yasmine: Dear mom, i wish you a happy birthday from here

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

yeet_yasmine: Dear mom, i wish you a happy birthday from here. 40 years old, Poehé. I miss you really much and i hope that i always make you proud. Gefeliciteerd mama

Comments disabled

Ik ga een liedje maken. Daar heb ik wel zin in. Ik pak mijn notitieboekje en ga op het balkon zitten. We hebben een balkon! En een heel mooi uitzicht. Ik schrijf wat zinnen op en ik voel dat er iemand op de stoel naast me komt zitten. "Gefeliciteerd" zegt Daniel. Ik kijk hem glimlachend aan en ik krijg tranen in mijn ogen. Het voelt fijn dat iemand dat zegt, alsof mijn familie er weer is. Hij ziet het en trekt me in een knuffel. Ik begin te huilen. Je zou het je nooit kunnen voorstellen voordat het echt gebeurt. Het is onvoorstelbaar. Dat je ouders er op eens niet meer zijn. Hij knuffelt me steviger en ik voel hoe ik al wat kalmer wordt. Daniel is de laatste tijd vaak met Jo wat ik volkomen snap maar dit had ik gewoon even nodig. "Ik blijf altijd bij je" zegt hij. Tja, dat zeiden mijn ouders een maand er voor ook. Oh, kut gedachte. Als ik uitgehuilt ben geeft hij me nog een kus op mijn hoofd en laat hij me los. "Dan.. iel" horen we opeens en Jo staat met een lieve glimlach in de deur opening. Ze loopt naar me toe en geeft me een dikke knuffel. "Je gaat het vanavond echt heel goed doen, maar dat deed je al. Ik weet zeker dat je ouders heel trots op je zijn" zegt Jo. "Dankje" zeg ik. Ze laat me los en Daniel zegt: "wat wilde je zeggen" "Of je ons even alleen wilde laten dus flikker op" zegt Jo en ik lach. "Hoe durf je" zegt Daniel nep beledigd en hij loopt lachend weg. "Waarom.." wil ik vragen. "We gaan een film kijken, dat heb je nodig" zegt ze. "Ik hou van het feit dat ik nogsteeds een beste vriendin bij me heb" zeg ik en Jo lacht.
Skip naar de show (Yasmine heeft dezelfde outfit aan).
Ik ga op en de limelights gillen. Het is nog steeds zo raar dat mensen "fan" van je zijn. Bij het laatste nummer wat over mijn moeder gaat, gaan opeens allemaal hartjes in de lucht waar Happy-Birthday op staat. Ik begin al emotioneel te worden. Oh god. Na de helft kan ik het niet meer aan en doe ik mijn microfoon naar beneden en stromen de tranen over mijn wangen. De limelights kennen de tekst en zingen de rest van het couplet en het hele refrein. Na dat ik weer een beetje gekalmeerd ben begin ik weer te zingen. Als ik klaar ben doe ik nog een hartje met mijn handen en ga ik van het podium af. Daar staat Eben en hij geeft me nog snel een dikke knuffel en ook hij gaat het podium op. Opeens voel ik twe armen om me heen. Zach. Ik draai me om en knuffel hem. "Je deed het echt super goed" zegt hij. "Dankje" zeg ik. Ik loop naar de rest van de jongens en ga naast Joey zitten. "We hadden een idee hoe we de tour af konden sluiten" zegt Jack. "En?" Vraag ik. "We gaan met zijn allen een liedje zingen" zegt hij enthousiast. "Wauw, bijzonder" zeg ik saracastisch en Joey lacht. "Ja maar dat hebben we nog nooit gedaan" zegt Zach. "True" zeg ik dan. "Ik vind het eigenlijk wel een leuk idee" zegt Jonah. "Ik ook wel" zeggen Daniel en Corbyn. Ze kijken me smekend aan. "Oke dan" zeg ik lachend. "Yes!" Zeggen ze dan. "Wat dan?" Vraag ik. "Misschien een mash-up van What Am I en een ander nummer van jou" zegt Corbyn. "Ik heb er weer een geschreven trouwens" zeg ik. (A/n ik ben niet zo creatief in liedjes dus bedenk er zelf maar een). "Laat horen" zegt Daniel. Ik pak een gitaar en begin met spelen. "Wauw, mooi. Deze zou leuker zijn met een beat eronder" zegt Daniel dan. "Das waar" zeg ik. "Jongens, jullie moeten zo op" zegt hun manager. Ze lopen naar het podium en wij gaan mee. We dansen op Trust Fund Baby en dan gaan we weer weg. Na de show gaan we weer naar het hotel en gaan we slapen.

This stupid band (why don't we)Where stories live. Discover now