These girls, ugh

339 11 4
                                    

Timeskip naar woensdag (3 november)

Pov Yasmine

Ik rol mijn bed uit en doe, jawel, mijn ochtendroutine. Ik doe ook natuurlijk kleding aan. (Hmmm... waar zou je die kunnen vinden?) Ik loop naar beneden. Nog 10 dagen tot we op tour gaan!!! Ik kan echt niet wachten. Terug naar Nederland. En natuurlijk super veel andere landen bezoeken. Ik moet vandaag trouwens weer naar de bibliotheek, ik heb ze allebei uit. Ik pak ontbijt en eet het op. De jongens slapen nog want ze waren gisteren nog heel lang aan het werk en Joey die hoeft pas het derde uur te beginnen. Ik maak ontbijt voor hun en zet het op tafel. Dan poets ik mijn tanden, doe ik mn haren in een knot en ga ik naar school. Als ik op school ben staan er allemaal mensen om iets heen. "Dat is dus waarom je op mij moet stemmen als snowqueen" zegt Katy. "Waar gaat dit over?" Vraag ik aan iemand random. "Oh, ze wil dat we op haar stemmen voor snowqueen" zegt hij. "Wat is dat?" Vraag ik. "Snowqueen is eigenlijk prom queen maar dan op het kerstgala, dan wordt je Snowqueen genoemd" zegt hij. "Oke" zeg ik. Als ik naar binnen loop zie ik overal dingen over het kerstgala. Het is pas over 2 maanden jezus. Sorry voor degene die gelovig zijn. Ik loop naar mijn kluisje en doe hem open. Opeens vallen allemaal briefjes naar beneden. Ik pak er een op en lees hem. "Wil je met mij naar het kerstgala" staat er op. Ik scheur hem doormidden, doe mijn kluisje dicht en ga gewoon naar mijn les. Ik heb geeneens meer zin om mijn boeken weg te leggen. Ik ga zitten en dan begint de les. Spaans. We hebben een nieuwe docent die wel gewoon les kan geven en niet half overspannen is. Na deze les vol met Dora memes want in Amerika praat ze Spaans ipv Engels bij ons wat heel logisch is. Ik loop naar Biologie samen met Meagen. "Ik kan niet wachten tot 11/12" zegt ze. "Wat?" Vraag ik haar. "Serieus, je bent de geadopteerde dochter van Why Don't We en ze hebben je niks uitgelegd" zegt ze. "Nope" zeg ik. "Oke" zegt ze en ze begint het uit te leggen. "En daarom zei ik dat dus" zegt ze. "Oh oke" zeg ik. Opeens zien we Joanne en Alice naar ons toe rennen. "Oke we moeten jullie iets vertellen" zegt Joanne. "Het is heel belangrijk" zegt Alice. Voor we antwoord kunnen geven worden we meegenomen naar de meisjes wc's. "Oke ehm, Meagen en Yasmine" zegt Joanne. Alice slaat een arm om haar heen. Meagen en ik kijken elkaar zenuwachtig aan. "Mijn ouder gaan verhuizen naar Italië en ik moet mee" zegt ze. "Wat!" Zeggen we. We geven haar meteen een knuffel want ze begint te huilen. "Wanneer" zegt Meagen. "Overm-morgen" stotterd ze. "Nou dan weet ik nu al wat we gaan doen vanavond" zeg ik. "Ik zie jullie om 16:00 bij mijn huis" zeg ik en ze lachen. We lopen naar biologie en we zijn te laat. Gelukkig is de biologie docente heel aardig en laat ze ons gewoon zitten. SARCASME. Ze schreeuwt tegen ons waarom we te laat zijn. "Omdat de maan was ontploft" zeg ik droog en we kunnen onze lach niet meer in houden. "Er uit!" Schreeuwt ze hysterisch. "Met alle plezier" zeg ik en we lopen lachend het lokaal uit.

Skip school

Ik kom thuis en de jongens zitten allemaal op de bank. Jonah is een boek aan het lezen, Zach is aan het slapen op Jack zijn schouder. Jack maakt foto's van Zach. Corbyn kijkt hem hoofdschuddend aan en Daniel staart voor zich uit. Ze hebben allemaal niet door dat ik hier ben. Ik pak een kom uit de keuken waar van ik weet dat het niks persoonlijks betekent. Ik ga in de woonkamer staan en laat de kom vallen. Ze schrikken zich helemaal dood en ik ga dood van het lachen. "Je ruimt het lekker zelf op" zegt Jonah. Maar hij kan zijn lach niet inhouden dus ik ga lekker naar mijn werk want daar heb ik zin in. Als ik daar ben doe ik mijn werk zodat ik niet terug hoef te komen want Julien komt ook niet dus dan boeit het niet wanneer ik werk. Als ik weer thuis ben is het al 16:00. De bel gaat. Zach rent naar de deur. "Hai!" Zegt hij vrolijk. "Hey!" Zeggen ze. Ze lopen naar binnen en ik geef ze een knuffel. "Gaan jullie hier logeren" zegt Corbyn. "Ja" zeg ik. "Oh leuk" zegt hij. "Zullen we het ze vertellen" zeg ik. "Ja" zegt Joanne. We gaan op de bank zitten. "Mijn ouders en ik gaan verhuizen naar Italië" zegt Joanne. De jongens geven haar meteen een knuffel. Ik vind het echt leuk dat de jongens mijn vrienden mogen. Oh shit, ik moet nog dansen. Dan gaan ze gewoon mee. "Hey, ik moet zo nog dansen maar jullie kunnen mee" zeg ik. "Ja leuk!" Zeggen ze. "Mogen wij ook een keer mee" vraagt Corbyn. "Jaaa" zeggen de rest van de jongens. "Ja is goed, als verrassing want iedereen kent jullie. Maar dan moeten jullie wel mee doen" zeg ik. "Deal" zeggen ze. "Wanneer?" Vraagt Zach. "Volgende week" zeg ik. "Oke" zeggen ze. "Kom, dan mogen jullie mijn dansoutfit uitkiezen" zeg ik. Hun gezichten lichten op en ze rennen naar boven. Ik loop achter ze aan. Ik kijk even op mijn telefoon en dan komen ze terug. "Kijk!" Zeggen ze enthousiast. Outfit:

Ik vind hem serieus gewoon leuk

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Ik vind hem serieus gewoon leuk. Ik kleed me om en we gaan dansen. Ik loop de dansstudio binnen en ga naar de kleedkamers. Ik doe mijn schoenen aan en loop naar de danszaal. Gevolgd door Alice, Joanne en Meagen. "Hey Miss Harper" zeg ik. "Hey Yasmine" zegt ze. "Mag ik wdw een keer mee nemen, volgende week?" Vraag ik. "Ja leuk!" Zegt ze. "Dankjee" zeg ik. Vandaag moeten Hayden en ik ons dansje laten zien. "Hayden en Yasmine ga maar staan" zegt ze. We gaan staan en doen ons dansje. Op These Girls, ugh.
Dansje:

(Verzin zelf maar ff als je het niet leuk vindt)
We krijgen applaus en de volgende groepen mogen. Mensen hier zijn zo goed. "Oke, volgende opdracht!" Zegt miss Harper. "Je eigen solo" zegt ze mysterieus en we beginnen te juichen. "Je krijgt een liedje toegewezen waar je een dansje op moet maken" zegt ze. Ze zegt wat namen met liedjes, tot nu toe is iedereen blij. "Yasmine! Jij krijgt Temperature van Sean Paul!" Zegt ze. Oh god. Dat wordt nog wat. De les is afgelopen en we gaan weer naar huis. Thuis aangekomen bestellen we pizza en gaan we films kijken. En natuurlijk vallen we in slaap.

Heeyyyy, hier is weer een nieuw hoofdstuk! Ik hoop dat hij leuk is!❤️

This stupid band (why don't we)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora