Oh ja, school

252 10 2
                                    


Pov Yasmine

Ik word wakker door Joey die de badkamer uitloopt. "Goedenavond" zegt hij en ik gooi een kussen naar hem. "Wat het is al 12:00" zegt hij lachend. Ik lach en sta op. Ik ga douchen. Oh trouwens, we zijn hier weer zonder tourbus, aangezien die in Denemarken staat zodat we als we daar aankomen weer met de tourbus gaan want ja, Noorwegen, Zweden en Finland liggen niet vast aan Europa. Ik vind het maar ingewikkeld, gelukkig regel ik het niet. Dan schiet me wat te binnen: school. Dat komt wel goed, ik ga gewoon vandaag alles van afgelopen week maken en dan kan ik vanaf morgen er elke dag ofzo wat aan doen. Ik stap uit de douche en doe mijn kleding aan. (Je weet wel waar) Joey en ik lopen naar beneden met de jongens en Jo om te ontbijten. Daniel en Jo zijn gelukkig niet de hele tijd klef aan het doen, dat zou echt fking irritant zijn. Maar gelukkig is dat niet het geval. Als we aan het ontbijten zijn is het stil. Iedereen is nog moe en Jonah heeft zijn koffie nog niet gehad, en dat is echt een probleem. Na het ontbijt ga ik naar de hotelkamer en maak ik al mijn huiswerk. Het valt nog mee hoeveel. Als ik bezig ben met mijn laatste vak, scheikunde, komt Corbyn binnen. "Yasmine, ik heb hele mooie plekken gezien waar ik foto's kan maken, ga je mee?" Vraagt hij. "Ja, ik hoef nog maar 3 opdrachten dus dat komt goed" zeg ik. "Okeee" zegt Corbyn en hij gaat naast me zitten. Als ik klaar ben met mijn huiswerk, lopen we naar wat mooie plekken. Corbyn is echt goed in foto's maken. We lopen wat tussen de bergen en als we op de top zijn hebben we een heel mooi uitzicht. "Wow" zeg ik. Ik ga ergens op een bankje zitten en geniet van het uitzicht. Corbyn gaat naast me zitten. Hij wilt wat zeggen maar houdt toch zn mond. "Wat wou je zeggen" zeg ik. "Ik wou zeggen dat ik het raar vindt hoe we eerst met zn 5en in een huis woonden en het een grote teringzooi was en nu dat jullie er zijn is het heel anders" zegt hij. Ik lach. "Is het ook, eerst hadden we niemand anders dan wij 2 en het weeshuis. En nu hebben we veel meer dan dat. Het is zo raar, maar ik ben super dankbaar" zeg ik. We lopen weer verder en hebben de domste gesprekken. Soms zijn de jongens apart heel anders, veel rustiger. Wat ik ook volkomen snap want die 5 zijn zo gek als ik weet niet wat. Met die gedachtes komt er een glimlach op mijn gezicht. Als we terug in het hotel zijn bekijken we de foto's even en gaan we naar het theater achtig ding iets. Ik heb nog steeds geen idee hoe de fuck je het noemt. De jongens zeggen vaak venue ofzo, ik vind het maar een raar woord. Als we naar binnen lopen neemt Jo me meteen mee. "Ik heb je outfits voor de komende week al af" zegt ze. "Jezus Jo" zeg ik lachend en ze lacht mee. "Deze is heel anders, maar als je hem niet leuk vindt moet je het zeggen" zegt ze. Ik knik en ze laat hem zien.

"Die is inderdaad heel anders" zeg ik en Jo grinnikt

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Die is inderdaad heel anders" zeg ik en Jo grinnikt. "Maar ik vind hem wel heel leuk" zeg ik. Ik kleed me om en Jo komt weer binnen. "Dit staat je echt super leuk!" Zegt ze. "Dankje" zeg ik. "Kom, je hebt zo de soundcheck" zegt Jo. Na de soundcheck ga ik naar Joey. "Hey Yasmine, we hebben een mail gekregen dat we een verslag moeten maken" zegt hij. "Oh kut, waarover?" Vraag ik. "Over een boek" zegt Joey. "Leuk" zeg ik sarcastisch. Joey lacht en sluit zijn laptop af. Als ik op moet dan gaan opeens alle lichten uit. Het publiek begint te gillen en dan gaan de lichten weer aan. Als ik om kijk zie ik Joey en Eben bij de knopjes voor het licht zijn. Ik loop op en zeg: "Dat waren Eben en Joey" en de limelights gillen. Ik begin te zingen en als ik klaar ben gaat Eben op. Ik ga naar mijn "kleedkamer" en ga dat ene verslag maken. Ik vind het truttig klinken om het mijn kleedkamer te noemen, maar het is wel zo. Nu moet ik nog bedenken welk boek. Ik doe wel gewoon Harry Potter deel 1. Dat heb ik binnen 10 minuten af. Ik pak mijn laptop en begin met dat verslag te maken. Ik ben op de helft als er wordt aangeklopt. "Jo" zeg ik. De deur gaat open en Joey komt binnen. "Wat is er?" Vraag ik. "Ik verveel me" zegt hij. "Dat is dan heel jammer" zeg ik. "Kom op Yasmine, dat kan je ook wel later maken" (A/n letterlijk mijn motifatie voor huiswerk) "Oke" zeg ik en ik sta op. "Wat ga je doen?" Vraagt Joey. "Kijken bij de jongens, duh" zeg ik en Joey springt op mijn rug. Als we bij het podium zijn, zijn ze een beetje aan het praten met de fans en aan het kloten. "Mogen we het podium op?" Vraagt Joey aan iemand. Hij knikt lachend en we gaan langzaam het podium op. We gebaren de limelights dat ze stil moeten zijn. Je ziet ze allemaal stil lachen en als Joey achter Jonah staat en ik achter Jack tellen we af. "Aaaaaah!" Schreeuwen we terwijl we hun schouders vastpakken. "Aaaahhh!" Gilt Jack en Jonah schrikt even en lacht. De limelights lachen en gillen dan. We willen ze nog succes wensen maar ze blijven door gillen. Na 2 minuten zijn ze nog aan het gillen, ik kijk ze verbaasd aan. Dan wordt het een spelletje en kijken we hoelang ze het volgaan houden. Na 6 minuten wordt het wel weer stiller. Wow. Ik geef ze een applaus en de jongens doen mee. We lachen en we wensen ze nog succes. We kijken samen met Jo en Eben backstage en dansen als een stelletje sukkels.
Skip de rest van de show
Als we weer in het hotel zijn ga ik meteen mn tanden poetsen en mijn pyjama aan doen. Ik loop naar mn bed en ga slapen...

Dit duurde wel fucking 6 dagen en ik weet zelf ook niet waarom. Joejoe schatjes😂❤️

This stupid band (why don't we)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin