12. Bölüm

19.2K 1.1K 353
                                    

Merhaba arkadaşlar,.

Bu bölümden sonra hikayemiz adına yakışır biçimde bir Dönüşüm yaşayarak aksiyon ağırlıklı olacak. Tabi ki Murat ve İzel'in aşklarını da aralara serpiştirmeyi unutmayacağız. Ama öncelikli olarak İzel'in aldığı askeri eğitimleri ve görevlerini yazmak istiyorum.

Hepinize keyifli okumalar...

Bölüm sonunda oy vermeyi ve yorum yapmayı ihmal etmeyin!

***

Genç kız sabah uyandığında hızlıca duşa girip uykunun izlerinden arındı. Üzerine dizleri yırtık bir kot ve beyaz fırfırlı bir bluz geçirdikten sonra, spor ayakkabılarını giyerek aşağıya indi. Murat evden gideli bir aydan fazla olmuştu. Bir veda bile etmeden gitmesi içini acıtmış olsa da, kendisinden uzak durması için söylediği sözlerden sonra bu konuda kırılmaya hakkının olmadığını biliyordu. Kırılacağı o kadar çok şey vardı ki... Ne yaparsa yapsın o sabah aklımdan çıkmıyordu. İçini aşkla kasıp kavuran o öpücükten sonra kocasının ağzından çıkan sözler kalbini derinden incitmişti. Aynanın karşısında çok hafif makyaj yaptıktan sonra Süha Bey'in Murat'ın ona aldığını söyleyerek verdiği telefonunu da alarak odadan ayrıldı.

Bu bir aylık süre zarfında Süha Bey'in yardımıyla özel bir hoca tutularak dövüş dersleri almasını ve dayanıklılığının artması için spor odasında uzun saatler boyunca çalışması sağlanmıştı. Sabah saatlerinde hocasıyla çalışmaya başlayıp, molalar vererek ikindi saatlerine kadar çalışıyor, akşamları ise üniversite sınavı için Eren ve Ayşe ile birlikte test çözüyorlardı. Aslında bu yoğun çalışma temposu kafasını dağıtması için oldukça iyi olmuştu. Gece tek başına yatağına yatıp düşünceler aklına üşüşen kadar gündüzleri en azından hüzünlü ruh halinden arınabiliyordu. Ama bugün ne test çözecek, ne de hocasıyla antrenman yapacaktı. Dünkü çalışma sırasında bugün doğum günü olduğu için bir günlük ara vermek istediğini söylemişti. Her zaman diğer günlerden farksız olan doğum günü ilk defa aile ortamında sevdikleriyle birlikte kutlanacaktı.

 Her zaman diğer günlerden farksız olan doğum günü ilk defa aile ortamında sevdikleriyle birlikte kutlanacaktı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Medya: İzel Okyay

"Günaydınnnnnn!"

"Günaydın kızım!"

"Günaydın doğum günü çocuuuuu! "

"Günaydın tatlım."

Tüm ailenin bir ağızdan cevaplanması üzerine gülümseyerek Sultan Hanım'a döndü.

"Babam nerede Anne?"

"Şirkette işleri varmış. Yurtdışına gönderilecek halı siparişleri için kontrol etmeye gitti. Bu yıl fuarda oldukça çok talep olmuş."

Genç kız, önüne aldığı tabağa salatalık, maydanoz ve peynir koyduktan sonra, çayını getiren Hasret'e teşekkür etti.

"Bu gece sizi dışarıya çıkartıcam gençler. Babamdan izin aldım haberiniz olsun. Ama öyle açık saçık elbiseler giyerseniz dışarı çıkmayı unutun. Beni katil etmeyin ona göre..."

DÖNÜŞÜM (KİTAP OLUYOR) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin