19. Mä rakastan sua.

1.1K 59 102
                                    

                 
                    ~Kim Taehyung~

Avasin silmäni. Huomasin molempien poikien olevan elossa, Namjoon makasi maassa ja veri levisi maata pitkin. Käänsin katseen ja huomasin jonkun pitelevän asetta niin että se kohdistu Namjooniin päin. Hän tiputti aseen ja ryntäsi luokseni avaamaan naruja "mä...mä...en halunnut.. et se tappaa teit" tuo sanoi ja sai avattua naruni, juoksin täyttä vauhtia Yoongin luokse. Laitoin kädet tuon poskille "mä rakastan sua" sanoin hädissäni ja halasin tiukasti. Menin hänen taakseen ja avasin narut, sen jälkeen avasin Jungkookin.

Yoongi ryntäsi halaamaan mua, hän itki edelleen "mäki rakastan sua" hän kuiskasi. Käänsin katseen Jungkookiin, joka tuijotti mua "meidän täytyy puhua..." Hän sanoi itkuisena. Tartuin itkevää Yoongia kädestä.

"Teijän on parasta lähteä äkkiä... Mä just tapoin ton ja aijon antautua heti poliiseille" poika joka ampui Namjoonia sanoi.

"Kuka oot..??" Yoongi kysyi itkuisena ja tiukens otetta kädessäni.

"Olin Namjoonin apuri joka suunnitteli kaiken tän sen kanssa heti kun nähtiin Tae siellä kaupassa, lähtekää nyt vaa pois täältä" hän sanoi. Me kaikki lähettiin juoksemaan ulos, olimme keskellä metsää. Juoksimme vain pikkutietä eteenpäin. Hetken päästä kuitenkin Jungkook pysäytti meidät "Taehyung.." hän sanoi. Käännyin katsomaan poikaan päin "an..anteeks mun ei olis pitäny valita.." sanoin, Jungkook väänsi kasvoilleen hymyn.

"Ei.. ei mua se haittaa, tottakai tiesin et valitset Yoongin.. musta vaa tuntuu et meijän ei kannata olla yhessä, tää on liian vaarallista sulle enkä mä haluu satuttaa sua yhtää enää.. on parasta jos sä meet vaa takasin kotiin Yoongin kanssa" Jungkook sanoi ja huomasin kuinka kyyneleet virtasi hänen poskiltaan.

"Mä en jätä sua.." kuiskasin ja päätin halata poikaa. Hän kuitenkin irrottautui.

"Mä tiiän.. siks mä jätän sut, ihan vaan sun turvallisuuden vuoks" hän sanoi ja otti taskustaan lompakon "ota tästä juna matkaan rahaa nii pääsette kotiin" hän jatkoi, mä aloin vaa itkeä enemmän "lopeta.." kusikasin. Jungkook tulee lähemmäs ja painaa huulemme yhteen.

"Tee niinku mä sanon, kiltti" hän kuiskasi ja pyyhkäisi kyyneleeni pois "kiltti" hän jatkoi. Mä nyökkäsin pienesti ja tartuin lompakosta "juoskaa" Jungkook sanoi, kun kuulimme poliisien tulon "JUOSKAA!!" tuo huusi uudelleen ja lähdimme täyttä vauhtia metsään. Menimme suuren puskan taakse ja katsoimme kuinka Jungkook antautui poliiseille, hän romahti polvilleen maahan ja poliisit nappasivat hänet.

"Mennää.." kuiskasin Yoongille ja tartuin tuon kädestä, lähdimme juoksemaan kohti kaupunkia.

-

Vihdoin kaupunki häämötti, olimme niin hengästyneitä. Pysähdyimme jonkun kaupan lähettyville, meidän oli pakko saada vettä. Avasimme kaupan oven ja kävimme ostamassa juomista, tulimme takasin ulos.

"Mitä toi oli?" Yoongi kysyi ääni matalana, käänsin katsetta häneen "mä.. mä selitän sulle myöhemmi.." sanoin ja tunsin mun silmissä kyyneleitä, kun päässäni pyöri Jungkook. Yoongi tiputti juomapullon maahan ja ryntäsi halaamaan mua, purskahdin heti itkuun "mä oon tässä.. kaikki järjestyy" tuo kuiskasi ja halasi tiukasti. Mun kyyneleet valuivat Yoongin paidalle, en halunnut lopettaa halaamista. Poika kuitenkin päästi irti halista "meidän täytyy nyt lähteä pois täältä" hän sanoi, mä vaan nyökkäsin ja pyyhin äkkiä kyyneleet pois kasvoiltani.

Lähdimme kävelee juna-asemalle päin, vähään väliä katsoin taakseni ja toivoin näkeväni Jungkookin tulevan perässäni mutta ei. Katseeni kohdistui maahan ja sen jälkeen Yoongin käteen joka varmasti halusi koskettaa mun sormia. Lopuksi nostin katseen Yoongiin jonka ilmeetön katse katsoi eteenpäin. Varovasti liu'utin käteni tuon kädelle ja ristin ne, hän käänsi samantien katseen muhun. Emme tehneet mitään ylimääräistä ilmettä vaan käänsimme katseet eteenpäin, olimme aivan hiljaa.

Is it dangerous? •Taekook• 🇫🇮Where stories live. Discover now