30. Saanko mä suudella sua?

1.2K 63 64
                                    

               
                  ~Kim Taehyung~

En olisi uskonut, mut Jimin oli se joka joi kaikista eniten. Tai ainakin sillä nousi päähän nopeiten, tuo poika vain kikatti tyhmillekkin asioille ja nojaili koko ajan Yoongiin päin. Tosin hän oli älyttömän suloinen kännissä. Yhtäkkiä lyhyt poika ponnahti seisomaan ja nosti kädet ilmaan.

"Mä haluan pelata" Jimin sanoi tyttömäisellä äänen sävyllä. Käännyimme kaikki katsomaan häneen päin kysyvillä katseilla.

"Sen pelin nimi on..." Hän sanoi ja alkoi taputtamaan käsiään "pusu peli" tuo jatkoi ujona ja käänsi katseensa Yoongiin. Yoongi hetken tuijotti Jiminiä kunnes tajusi mikä pelin nimi oli, hän nopeesti katsoi muhun. Mua alkoi naurattamaan kamalasti.

"Mikä ihmeen pusu peli?" Jungkook kysyi.

Jimin alkoi kikattamaan kuin pieni tyttö.

"Se on sellane mun keksimä peli" hän aloitti.

"Siinä on pullo mitä pyöritetää ja aina kun se osuu johonkin hän saa päättää ketä pussaa kutakin ja minne, jos sitä ei tee joutuu ottaa vaatteen pois PLUS!! sä saat sanoa samat pusu paikat niin monta kertaa kun haluat" Jimin kertoi ohjeet keksimälleen pelille. Me kaikki katsoimme toisiimme kummastuneina, kun kuulin Yoongin ja Jungkookin suostuvan pelaamaan sitä, niin samantien avasin uuden siiderin ja join mahdollisimman paljon.

Muut menivät lattialle rinkiin ja mä vielä vaikeroin pelin suhteen "onks ihan pak-" olin sanomassa mut Jimin tarttui käsistäni ja veti mut tämän ja Jungkookin väliin. Hän tarttui tyhjästä lasipullosta ja pyöräytti.

"TAEHYUNG!!!" Jimin huudahti ja osoitti mua leveä hymy huulillan. Painoin kasvoni käsiini "vittu" mumisin ja odotin mitä Jimin sanoisi.

"Suukota Jungkookin kättä niinkuin se olisi prinsessa" tuo sanoi, laittoi pienet kätensä suunsa eteen ja hymyili. Käänsin katseen Jungkookiin joka hörppäsi juomaansa, otin tuon pehmeästä kädestä kiinni ja painoin hellästi huuleni sitä vasten "iiiiiiiii" Jimin ulisi. Katsoin Jungkookiin joka hymyili ujosti, pidin edelleen tuon kädestä kiinni kunnes tajusin irrottaa. Siirsin katseen lasipulloon, tartuin siitä ja pyöritin. Pullo osui Yoongiin.

"Ömm.." mumisin ja katsoin poikaan päin.

"Totanoin.." mietiskelin.

"Pussaa Jiminiä poskelle" sain lopulta keksittyä. Yoongi katsoi Jiminiin ja sanoi "saanko?" Poika nyökkäsi ujosti ja liu'utti pienet kätensä pois suunsa edestä. Yoongi pussasi hellänä tuon poskea. Jimin oli ihan liekeissä, hän meni ihan punaseks ja alkoi kikattamaan enemmän.

Miks se on nii ujo vaikka ne on ollu yhessä ja pussaillu? Okei no miks mä oon näin ujo vaikka oon pussaillu Jungkookin kanssa.

Yoongi tarttui pullosta ja pyöritti, totta helvetissä se osui taas muhun. Aloin huomata tummahiuksisen silmistä että hän oli jo päässyt vähän humaltumaan. Se tarkottaa sitä että hänellä on pokkaa melkein mihin vaan. Yoongi virnisti mulle.

"Suutele Jungkookia" hän sanoo ja vinkkaa silmää, otin yhden sukan pois koska en suutele häntä. En edes vilaissut Jungkookia vaan otin pullosta kiinni ja pyöräytin, se osui Jiminiin.

"Ähh.. no, suutele Yoon-" en kerennyt edes sanoa loppuun kunnes Jimin käänsi katseen Yoongiin "saanko mä suudella sua?" Tuo kuiskasi, Yoongi nyökkää ujona. Jiminin siro käsi liukui Yoongin poskelle, hän meni lähemmäs ja yhdisti heidän huulensa hellästi. Suutelu ei kestänyt kauaa kunnes Jimin pyöräytti, se osui taas muhun.

"Mitä tää nyt on.." naurahdin ja join lisää, tunsin jo vähän humaltuneen.

"Suutele Jungkookia.." Jimin kikatti. Otin toisen sukkani pois. He pyöräytti Yoongin kanssa silmiä.

Is it dangerous? •Taekook• 🇫🇮Where stories live. Discover now