33. Kerron koko totuuden.

969 52 45
                                    


                 

                   ~Jeon Jungkook~

‼️️MENNEISYYTTÄ‼️

~2005~ (jungkook oli 8-vuotias)

"Jungkook, äiti on täällä!" Hän huusi istuessaan rannan puisella vanhahkolla penkillä. Juoksin hänen luokseen ja halusin näyttää kaikki kauniit simpukat mitä poimin. Halusin antaa ne äidille syntymäpäivä lahjaksi, kompastuin yhtäkkiä maahan. Aloin itkeä, polveeni tuli haava ja siitä alkoi vuotamaan pienesti verta. Äitini juoksi luokseni, hänellä oli turkoosi mekko päällään, mustat pitkät hiukset lainehtivat tuulen mukana. Hän tuli eteeni ja nosti mut ylös, tuo kaivoi pienestä vaaleasta laukustaan laastarin. Katsoin itkuisena äitiini joka nosti kätensä poskelleni "kulta.. kaikki hyvin, se on vain pieni haava" hän sanoi lempeästi. Tuo puhalsi haavaa ja laittoi laastarin siihen.

"Käydään ostamassa jäätelöä" äitini sanoi ja otti kädestäni kiinni. Nykäisen pienesti hänen kättään, pysähdyimme ja hän käänsi katseen muhun.

"Mä poimin sulle syntymäpäivä lahjaksi simpukoita" sanoin ja ojensin ne hänelle, hymyilin leveästi hammas hymyäni. Äitini otti simpukat käsiinsä ja katseli niitä hymyilen "ne ovat ihania Jungkook" hän sanoi ja laittoi ne laukkuunsa. Jatkoimme matkaa jäätelökioskin luokse.

Myöhemmin kun pääsimme kotiin, isäni oli jälleen kerran humalassa ystävänsä kanssa. He joivat aina viikonloppuisin, siksi lähdimme äidin kanssa muualle, hän ei halunnut mun näkevän tuollaista käytöstä. Äitini vei mut samantien olohuoneen ohitse omaan huoneeseeni.

"Hei kulta!" Olohuoneesta kuului, äiti äkkiä laittoi mut sängylle istumaan.

"Odota tässä hetki" hän kuiskasi mulle ja käveli nopeasti olohuoneeseen, hän sulki oveni. Kävelin kuitenkin oven vierelle ja raotin niin että näkisin mitä olohuoneessa tapahtuisi, tiesin jo tasan mitä kävisi. Tätä samaa oli toistunut jo monesti, halusin katsoa koska joka kerta toivoin että mulla olisi voimia heittää isä ja tuon kaveri pois tästä asunnosta, ikinä en onnistunut.

Katsoin kuinka isän kaveri tarttui äitini ranteesta ja veti tämän tuon syliin "hän on kaunis" mies kuiskasi ja katsoi isääni joka nyökkäsi hymyilen. Näen äitini katseesta kuinka hän pidätti itkua, isäni laittaa äidin hiuksia korvan taakse jottei ne olisi tämän naaman edessä. Sen jälkeen hän löi sitä poskelle, suljin silmäni mutta avasin ne nopeasti sen jälkeen.

"Missä vitussa sä oikein taas olit!!" Isä huusi, isän ystävä piteli äitiä kiinni ettei se pääsisi pois. Hänen ystävänsä nimi oli Kim Namjoon.

"Olin poikamme kanssa pois teidän luotanne... Etkö sä ymmärrä että hän ei halua nähdä tälläistä monet vuodet putkeen.." äitini sanoi itkuisena, mutta pidätti sitä. Hän oli sanonut mulle kerran että ei itke koskaan, koska haluaa pysyä vahvana.

"Ai kuka poika? Se pikku hintti vai, kuule se ansaitsis hävetä ja lähteä muualle... Hän ei edes ole poikani vaan sinun, mä en hyväksy tuollaista" isä sanoi.

Olin jo viisi vuotiaasta asti tiennyt pitäväni pojista. Heti kun kerroin vanhemmilleni pussanneeni poikaa ujona tarhassa niin sain kamalat huudot isältäni.

"Hän on normaali kuten me muutk-" isäni löi äitiäni uudelleen poskelle, tällä kertaa äitini sortui itkemään.

"Pidän sitä poikaa täällä vain sen takia että säkin olisit täällä" isä sanoi. Huomasin kuinka Namjoon siirsi äitini hiuksia ja alkoi pussailemaan tämän niskaa.

Is it dangerous? •Taekook• 🇫🇮Where stories live. Discover now