SİL BAŞTAN ( 20. BÖLÜM )

24 1 0
                                    

Sanatçı şarkısında " Sanki bugün son günmüş gibi dolu dolu yaşamak istiyorum ben . " diyor . Ben de bu son hikayemiş gibi dolu dolu anlatmak istiyorum .

Yaşanan iyi ve kötü günler vardır . İyi günler bize nasıl mutlu olduğumuzu gösterir ve bu mutluluktan enerjimizin yükseldiğini fark ederiz . Sonra bir şeye nedensizce inanırız . O çok inandığımız şeyin gerçek olması için bekleriz , bekleriz ve bekleriz . Ama aslında kendimizi kandırırız imkansızı oynayarak . Sonra kötü günler başlar . O çok inandığımız şeyi hala daha bekleriz . Sonra o çok beklediğimiz şeyin bir imkansız olduğunu , gerçek olmadığını öğreniriz . Ve dünya başımıza yıkılır . Anında gelen stres ve depresyon bizi daha da yıkar geçer .

Kendinden nefret edersin . Kendini çirkin bulursun .  Aynalara küsersin yıllarca . Dışa dönük , mutlu ve sakin olan sen bir de bakmışsın içine kapanık , karamsar ve agresif olmuşsun . Bir de üzerinde bu negatif sonuçların verdiği  yorgunluk seni senden eder .

Evet bu anlattıklarım size tanıdık geldi mi ? Bana çok tanıdık geliyor . Çünkü ben kendimi anlattım . Ama artık agresif ve karamsar olmayı bir kenara bırakıyorum . Kendime tekrardan şans veriyorum .

Sil baştan başlamak gerek bazen . Hayatı sıfırlamak .
Silbaştan sevmek gerek bazen . Herşeyi unutmak !

Benim ÖykümWhere stories live. Discover now