15

4.5K 219 4
                                    


Παίρνω βαμβάκι ιώδιο και γάζες και τρεχω κοντά του όμως αυτος δεν κάθεται στο κρεβάτι όπως του ειπα αλλα ψαχουλεβει τα συρτάρια με τα σουτιέν και τα βρακιά μου!

Ευτυχώς που πέταξα ολα εκείνα τα ντροπιαστικα εσώρουχα με νεράιδες και καρδούλες. Τωρα τουλάχιστον εχω πανέμορφα Victoria Secret, Calvin Klein κλπ.

"ΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΚΆΝΕΙΣ ΕΚΕΙ;;" λεω αρπάζοντας τον μακρυά από την ντουλάπα μου ρίχνοντας τον στο πάτωμα και εγω κάθομαι στην κοιλιά του.

Η έκφραση του αλλάζει απο παιχνιδιάρικη σε πονηρή.

"Ποσο θα ήθελα να σε δω με αυτο το μπραζιλ" λεει ψιθυριστά και μου δείχνει ενα μαύρο δαντελωτο μπραζιλ χωρίς να πάρει τα μάτια του από τα δικα μου.

"Τι κρίμα που δεν θα με δεις ποτέ " λεω το ιδιο ψιθυριστά και σεξυ

"Μην με προκαλείς κουνελάκι"

"Αλλιώς τι;"

"Μην με προκαλείς σου λεω"

"Σε προκαλώ"

Χαμογελάει πονηρά και με σπρώχνει στο κρεβάτι με αποτέλεσμα να ειναι αυτος απο πανω μου. Εχει τα χέρια του δεξια και αριστερά απο το κεφάλι μου ενω βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής απο το πρόσωπο μου, κάνοντας με να ξεροκαταπιω.

"Σε κάποια μάλλον δεν της αρέσουν οι προκλήσεις " ειπε πονηρά

"Λατρεύω τις προκλήσεις"

Χαμογέλασε στραβά και μηδένισε κατευθείαν την απόσταση μεταξύ μας.

Τα ματια μου κλεινουν αυτόματα οταν τα ζεστά του χείλη είναι ενάντια στα δικά μου. Ενα φιλί γεμάτο πάθος και ένταση. Προσπαθεί να ανοίξει το στόμα μου για να εμβαθύνει το φιλί μας. Οι γλώσσες μας παίζουν τον δικό τους χορό. Τον γυρνάω ώστε τώρα εγω να είμαι απο πάνω όπως την αρχη χωρίς να κόψουμε το φιλί μας. Τοποθετώ τα χέρια μου γυρω απο τον λαιμό του ενω αυτός χαϊδεύει την πλατη μου κατεβαίνοντας πιο κάτω.

Είναι λες και το φιλί είναι το οξυγόνο μας. Δαγκώνει το κάτω χείλος μου κάνοντας με να αναστεναξω χωρις να το θέλω και εκείνος χαμογελάει μέσα στο φιλί μουρμουριζοντας 'Εμυ'

Νιώθω ολο μου το σώμα να καίγεται. Το μεθυστικό άρωμα του καίει τους πνεύμονες μου κάνοντας με να αναστεναξω ακομα μια φορά. Δεν το πιστεύω ακόμη οτι ο Άλεξ με φιλάει. Και δεν είναι παιχνίδι. Μόνος του το έκανε.

ChangeWhere stories live. Discover now