Arată-te de @WRukya

33 0 2
                                    

Titlu:
Titlul nu mă duce cu gândul la acțiune, mai degrabă la ceva horror. Oricum, categoria acțiune nu mi se pare cea mai potrivită, pentru că din ce am citit, cartea pare că va avea un viitor, care ar fi mai bine categorizat la dragoste.

Copertă:
Coperta arată ca o imagine cu un titlu. Îți recomand să lași o comanda la magazinul nostru grafic, pentru că cu o astfel de copertă cititorii pleacă, nu vin. Deși renumitul citat „nu judeca o carte după copertă" ar trebui să fie ascultat, pe Wattpad nu e cazul, așa că ai nevoie de o copertă nouă.

Descrierea:
Descrierea nici nu e descriere, este doar un pasaj greșit scris din punct de vedere ortografic și gramatical care nu ajuta la prezentarea cărții în niciun fel. Din păcate, toate greșelile regăsite în descriere, se găsesc și în restul cărții.

Conținutul:
În primul rând, nu ai alineate. Acesta nu este nici de departe cel mai mare minus pe care l-am observat, dar a fost primul vizibil. Lipsa alineatelor strică estetica.

În al doilea rând, alineatele nu sunt singurele lipsă, diacriticele lipsesc și ele. Acestea îngreunează cu mult citirea, astfel mulți abandonând cartea.

În al treilea rând, cratima („-") nu este linia de dialog („—"). Ca să nu mai zic că, pe deasupra faptului că nu folosești linia de dialog potrivită, nici nu lași spațiu liber după cratima care la tine în carte îi tine locul. Regula este ca după fiecare semn de punctuație să se lase un spațiu liber.

În concluzie, ai văzut că gramatical și ortografic nu stai prea bine, deci cartea trebuie editată la sânge. Cât despre idee, acesta este clișeul tipic cu mafia care este mega întâlnit pe această platformă. Sfatul meu este să încerci să aduci niște elemente originale firului tău narativ, ca să îți diferențiez cartea de restul lucrărilor clișeice de pe Wattpad.

Nota: 1/5

Plata: follow permanent contului meu personal, SaraDoux- și părerea ta sinceră și complexă la cartea mea, „Otrava din vene"

— Sara

Critici III |Finalizată|Where stories live. Discover now