@inima-neagra: Zece crime

17 1 0
                                    

Titlu: Este un titlu banal pe care doar l-ai scris îngroșag. Nu îmi place deloc. Încearcă să găsești ceva mai original.

Coperta: Nici coperta nu îmi place. Imaginea aia arată oribil în contrast cu fontul ales de tine. Te sfătuiesc să dai comandă de o copertă normală la Maganin-ul grafic de pe profilul grupului nostru.

Descriere: Este mult prea scurtă și constă mai mult dintr-un set de întrebări. Descrierea trebuie să ne arate subiectul cărții, dar nu să fie niște întrebări banale.

Conținut: Am observat că folosești linia de dialog și diacritice, însă spațiul de dialog îți lipsește cu desăvârșire. De asemenea am mai observat și câteva virgule ce nu sunt așezate corespunzător.

Cât despre subiect, vreau să îți spun că nu îmi place. Cum poate un copil de 17 ani să facă alt copil cu o femeie de 40 de ani. Ea ar fi trebuit să ajungă la închisoare pentru că a întreținut relații intime cu Alex atunci când era minor.

Cum ar fi putut o mamă să renunțe atât de ușor la propriul copil în favoarea bărbatului său? Este foarte ciudată toată situația asta dintre ei. Și apropo, iadul nu își face efectul chiar într-un minut sau două și nici nu mori chiar atât de ușor.

Nota: 2

Plata: Follow contului meu personal și câte o părere cât mai detaliată la primele 3 capitole din cartea mea ,, Conduși de rațiune".

— BIBI

Critici III |Finalizată|Where stories live. Discover now