4. Bölüm

35 4 0
                                    

Şuan balkonda oturup Yıldız Tilbe ' nin şarkılarını dinliyorum . Tek başımayım . Yalnızlığın verdiği huzuru kucaklıyorum . Geçmişe dair bir şeyler hatırlamak için bugün hapımı içtim . Sigara paketimi ve çakmağımı da aldım yanıma . Ben hasta bir insanım . Hapımı içmediğimde ay ve yıldızlarla konuşuyorum , tek boynuzlu ata binip tren sürüyorum ve dans ederek koşuyorum . 😊 Çocuk gibiyim .

Keşke hiç yaşanmamış olsaydı bazı gerçekler . Biliyorum çocukluk dönemim hiç iyi geçmemişti . Çocukken kurduğum hayalleri gerçekleştirememiştim . Annem babam vardı . Daha 3 , 5 - 4 yaşlarındaydım . Bir annemin bir de babamın kucağındaydım . Kavga ediyorlardı . İşte o günden itibaren hayata küstüm . Dedim ki kendime " Bir daha çok fazla konuşmayacağım . İyi geceler ve günaydın kelimesinden nefret ediyorum . Çünkü ne günüm aydın ne de gecem iyi olmayacaktı ... " Hayata 1 - 0 yenilenenlerdenim . Sonra gerisini hatırlamıyorum . Gözlerimi ikinci kez dünya ' ya açtığımda hastanedeydim . Başıma onca insan dizilmiş bana bakıyorlardı . İçlerinde bir tanesi " UYANDI ! " diye bağırıyordu . Şaşkındım . Kimdi ki bu insanlar ? Daha sonra doktor geldi . Bana geçici bir hafıza kaybı geçirdiğimi söyledi . 7 aydan beri iyileşmedim daha . İyileşmekte istemiyorum ki . Memnunum bu hayattan . Geçmişimi hatırlamak istemiyorum . Mutluyum çünkü hemde hiç olmadığım kadar .

Biraz sigara içme vakti geldi diye düşünüyorum . Sigaramı yakıp mutfağa geçtim . Masanın üzerinde duran vazo içindeki kırmızı güllere , bir de bu küçük not kağıdına baktım . Kimdi ki , beni nerden tanıyordu bu adam ? Üstelik evimi nerden öğrenmişti ? Büyük harflerle " FİKRİMİN İNCE GÜLÜ " yazıyordu . Gerçi neydi ki benim adım ? Daha önce bana ne diye sesleniyorlardı ? Benim adım Fikrimin İnce Gülü müydü ? Sıkıldım düşünmekten ve bir şişe rakı içmeye karar verdim . Kafam güzeldi . Balkona çıktım tekrardan . Bağırmaya başladım :

" DİNLE BENİ DÜNYA ! SÖYLE BANA BEN KİMİM ? BANA BAK DÜNYA , BANA BAK . BEN , BEN KOCA BİR YALAN OLDUM AYNI SENİN GİBİ . "

Sonra oturdum ve sızmışım.

Gökyüzü ( Fikrimin İnce Gülü 🌹 )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin