6. Bölüm

23 2 0
                                    

Sen ay tenli kadın , Sen 4 mevsimim , Sen Fikrimin İnce Gülü ... 7 ay oldu . İyileşmen için gün sayıyorum . Evlenmek üzereydik . Herşey çok iyiydi kaza anına kadar . Ve sen hafızanı kaybettin . Ben ise seni . Çünkü ne beni ne aileni ne de o çok sevdiğin babaanneni hatırlıyordun . Kader hayatına sil baştan bir şans verdi . Sen de yoluna gökyüzü ile devam ettin . Ben ise hala peşindeyim .

Eskiden sen ve ben vardık , bizi oluşturuyorduk . Ama şimdi sen ve gökyüzü var , büyük bir hayal sonsuzunu oluşturuyorsun . Çok mu seviyorsun gecenin mavisini ? Sana ne zaman baksam gökyüzüne hayranlıkla bakıp hayaller kuruyorsun . Ve hayallerinin içinde bende kapını aralıyorum . Sana kendimi hatırlatmaya çalışıyorum . Bu gece yine evinin karşısındayım , seni izliyorum . Sonra aklıma bir yerde duyduğum şarkının sözleri geliyor : " Tenin almış beyazlığını aydan , Saçlarının rengi geceden , Bundan geceye sevdammm . Sen örterken benimle kalbini , Al aklım gibi hissimi , Al çünkü ÖZLÜYORUMM ! " Evet Fikrimin İnce Gülü seni çok özlüyorum . Ama bunu sana söyleyemiyorum , karşına çıkıp herşeyi bir bir yüzüne anlatamıyorum .

Yarın sabah saat 10. 30 da kapını küçük bir çocuk çalacak ve sana yazdığım bu küçük mektunu verecek . Umarım okursun . Umarım beni hatırlarsın Fikrimin İnce Gülü . 🌹

Gökyüzü ( Fikrimin İnce Gülü 🌹 )Where stories live. Discover now