Mektup Varr !!!

17 1 0
                                    

" FİKRİMİN İNCE GÜLÜ ' NE                                  
Sen benim fikrimin ince gülüsün sevgilim . Biliyorum beni hatırlamıyorsun . Küçük bir trafik kazası geçirmiştin . Kazadan sonra hatırladığın tek şey " GÖKYÜZÜ " oldu . Ay ve yıldızlar en yakın arkadaşların . Derdini , içini , dışını , hissettiklerini , hayal ettiğin her bir şeyi gökyüzüne anlattın . Ben ise seni dışarıdan izledim . 7 ay boyunca hayal ettiklerinle yaşadın . Hala daha o güzel hayallerin içinde boğulup kalıyorsun . Kendinle barışık ve çok mutlusun . Sen mutluysan ben de mutluyum . Sigaraya başlamışsın . Sen önceden sigara kullanmazdın ki sevgilim . Ama olsun . Ben seni her halinle severim . 1 ay önceki geceyi hatırlıyor musun ? Sen yine çok güzeldin . Ben ise yeniden aşık olmuştum . Ve o gün sabaha kadar dans etmiştik . Geçen günde beni rüyanda görmüşsün sevdiğim . Dün kapını çalan da bendim . Kırmızı gülleri kapıya koymuştum . Dayanamıyorum sevgilim . Artık beni hatırlamanı istiyorum .
            
                                  SEVGİLİN :  MERT "

Böyle yazıyordu mektupta . Şaşırdım . Kimdi ki bu Mert denilen adam . Üstelik bana sevgilim diyordu . Hayretler içerisindeyim . Kendime gelmek için hemen kalkıp elimi yüzümü yıkadım . Beni etkilemişti ya da etkilememişti . Ben de tam olarak bilmiyorum . Mutfakta bir sigara yakarak odama geçtim . Kendimi yatağa atarak gökyüzündeki hayallerime devam ettim . 

***
"

Merhaba Ay ve yıldızlar ! Ben geldim . Tekrar sizinleyim . Çok özledim . Selam gecemi aydınlatan Ay . Güneşin de sana selamı var . " böyle dedikten sonra ne ay cevap verdi ne de yıldızlar . Garip şeyler oluyor olmalıydı . Ama ne ? Merak ediyorum . Ne olmuş olabilir ? Neden ay ve yıldızlar benimle konuşmuyordu ? Kırılmıştım açıkçası . Boynumu bükerek yürümeye başladım . Arkamdan bir ses "  DUR GİTME " dedi . Hemen arkamı dönüp baktım . Kimsecikler yoktu . Biri benimle baya güzel dalga geçiyor diye düşündüm . Tekrardan yürümeye başladım .  " DUR . GİTME ! dedim sana . " diye seslendi . Bir kadın sesiydi . Korkuyordum . Çünkü ilk defa bir kadın hayallerimin içinde bana " Gitme " diyordu . " SEN KİMSİN ? " diye bağırarak sordum . Ama ses veren olmadı . Ay ve yıldızlar da saklanmıştı yine . Gözlerimi açtım. Havada bulutlar vardı . O yüzden görememiştim onları . Hemen elimi yüzümü yıkamak için lavaboya gittim . Yüzümü bir güzel yıkadıktan sonra odama geri döndüm . Sandalyemin üzerine oturarak masamdaki gramafon ' a bir de plaklara baktım . Plaklardan birini taktım . Ve sessiz bir şekilde dinlemeye başladım .

Gökyüzü ( Fikrimin İnce Gülü 🌹 )Where stories live. Discover now