5. Bölüm

26 2 0
                                    

Ey gökyüzü ! Geceyle güneş ... Yıldızların ötesi ... Kuş sesleri ... Tarif etmeye kelimeler yetmez . Ay sırdaşım , yıldızlar hayranım ve gecenin mavisi tek aşkım .

* * *
Dün gece balkondaydım . Gözlerimi açtığımda odamdaydım . Ne ara odama gelip yatmıştım ki ? Her gözümü açtığımda odamdayım . Ne kadar da garip değil mi ? Gerçi garip olmayan ne vardı ki ( ! ) Ben bile normal şeyler yapmazken olaylar tabiki de anormal olur . Her neyse . Gökyüzüne bakmaya devam etmek istiyorum . Bu sefer gündüzün mavisi arasında dolaşacağım . Hem biliyor muydunuz , gündüzün mavisi bana aşık . Gökyüzüne biraz daha baktıktan sonra gözlerimi kapatıp uyumak istedim . Kapattım gözlerimi . Yine rüyalar dünyasındayım 😊 . Geziniyorum . Karşıma gökkuşağı çıktı . 7 renk : mor , kırmızı , mavi , sarı , turuncu , yeşil ve lacivert ❤ . Gökkuşağının içinden geçtikten sonra yoluma devam ettim . Yürüdüm , yürüdüm ve yıldızlar ile karşılaştım . " Günaydın " diyerek selam verdim . Ding ~ Dong , Ding ~ Dong ... Yine kapı zili çalıyordu . Gözlerimi açmamla yatağımdan kalkmam bir oldu . Koşarak kapıya doğru gittim . Zil hala daha çalıyordu . Açtim kapıyı . Bir küçük çocukla karşılaştım . Gözleri mavi , saçları sarıydı . Bana bir mektup verdi . " Ne bu ? " dedim . " Mektup . Bana siyah giyinen bir abi verdi . Bunu sana iletmemi istedi . " dedi küçük çocuk . " Tamam . " dedim ve kapıyı kapattım . Mektubun üzerimde " FİKRİMİN İNCE GÜLÜNE " yazıyordu .

* * *
Ah biliyorum Fikrimin İnce Gülü . O kadar masumsun ki seni hayranlıkla izliyorum . Dün gece balkonda sızmışsın seni odana ben götürdüm ve üstünü bir güzel örttüm . Hava soğuktu pencereleri kapattım ve sessizce evden çıktım . Her gece seni izliyorum . O güzel düşlerindeyim hep . Tek boynuzlu atım varmış bir de . 😊 Adımı da koymuşsun " Siyah Giyinen Adam ! " . Bu da güzel . Sana küçük bir mektup yazdım . Umarım okuyunca biraz olsun hatırlarsın beni . Adını da bilmiyorsun daha ama ben sana herşeyi yavaş yavaş hatırlatacağım . Zamanla hatırlayacaksın herşeyi . Seni seviyorum ❤ .

Gökyüzü ( Fikrimin İnce Gülü 🌹 )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin