Bölüm 17 ( Robert )

11 2 0
                                    

Asiye ve yanın da bir kaç adam ile takip eden adamları aramaktalardı. Hala kurt formun da çatılar da gezinmektelerdi. Asiye ve yanındakiler en yüksek binanın çatısına çıktılar.

Yüksekten diğer kurtları aramaya başladılar. Arkada birinin olduğunu fark eden Asiye birden döndü. Bu takip de olan kurtlardan biriydi. Asiye ve yanındakilere takip etmelerini söyledi.

Asiye ve yanındakiler onu hızla takip etmeye başladı. Adam bir kaç saatlik yolun ardından diğer kurdun yanına getirdi. Orda herkes tekrar insan formuna girdi. Asiye adama baktı.

" E neresi burası?"

" Eski bir fabrika."

" Onu biz de görüyoruz."

" Az önce burdan Kanadoy ve binlerce adam çıktı." Asiye adama baktı.

" Siktir lan."

" Bunun üzerine yemin edebilirim. O gerçekten Kanadoy."

" O zaman bu Miray Mehmet'den aldığı kan ile soy kanını birleştirerek Kanadoy'u uyandırdı."

" Keskinlike bunun başka bir açıklaması olamaz."

" O zaman Mehmet'i de Kanadoy'un koruyucusu Doykana kaçırdı. Demek ki hastane de ateş ettiğim kişi oydu."

" Aynen öyle." Asiye dikkatli bir şekil de izlemeye başladı.

Miray'ın arkasından yaklaşan Doykana Miray'ın kıyafetini sıyırdı. Miray'ı birden kendini çevirerek bakmaya başladı. Miray eliyle Doykana'nın suratını okşamaya başladı.

Doykana birden Miray'ın üzerindeki kıyafeti yırttı baştan aşağı. Onu yatağa yatırarak zevklerin doruklarına çıkarmaya başladı. Miray zevkten nefes alıp vermekteydi.

Asiye ve ekibi hala beklemekteydi. Adamlardan biri gitmeye çalıştı. Asiye hemen kolundan tuttu.

" Nereye gidiyorsun?"

" Bu kadar beklemek saçma. Gidip halledelim şunları."

" Sen Doykana'yı normal vampir sandın her halde. O tahmin ettiğin vampirlere benzemez. O bir koruyucu vampir. Yıllarını Kanadoy'u korumaya vermiş."

" Burada beklememizin amacı ne?"

" Onlar çıktığın da oraya gireceğiz ne var ne yok öğreneceğiz."

" Bu ne kadar sürecek."

" Bilmiyorum. Şu anda tek yapmamız gereken şey beklemek."

Miray yatağa oturmuş üzerini giyinmekteydi. Doykana bombaların düğmesini alıp kapıya doğru ilerlemeye başladı. Kapının camından dışarıyı izlemekteydi.

Miray üzerini giyindikten sonra Doykana'nın yanına doğru ilerlemeye başladı. Doykana'nın beline sarıldı, Doykana Miray'ın saçını okşamaya başladı.

Doykana kapıyı açtı. Miray ile birlikte yürümeye başladı. Miray ve Doykana uzaklaştılar.

Bunu gören Asiye ve yanındakiler hemen saklandıkları yerden çıktılar. Hızlı adımlarla eski fabrikanın kapısına doğru yaklaşmaya başladılar. Önden ilk üç kişi girdi.

Asiye ve yanın da bir kişi vardı. Asiye arkasını dönüp baktı gelen giden var mı diye. Ardından kapı açıldı, adam kafasını uzattı.

" İçerisi temiz." Diyip kafasını geri soktu. Asiye ve yanındaki bir adım attıkların da eski fabrika büyük bir gürültü ile patladı. Asiye ve yanındaki uzağa uçtular.

Salgın  ( Kan Ve Damar ) Çelik Bilek (3)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin