Bölüm 41 ( İstanbul )

6 2 0
                                    

Duygu karnını tutarak oturan Asiye'nin kemerini bağladıktan sonra, kendi kemerini bağladı. Uçak inişte geçmeye başlamıştı. Uçak yere iniş yaptığında uçağın etrafında polis ve ambulanslar sarmaya başlamıştı.

Uçak durduğunda polis ve ambulans aracından inmeye başladılar. Ama bunlar insan değildi. Asiye buna çok şaşırmıştı çünkü bunlar bildiğin kurt adamdı.

Millet yavaş yavaş ayaklanmaya başladı. Duygu ve Asiye olduğu yerde oturmaktaydı. Kapılara merdivenler dayanır dayanmaz uçağın kapıları açıldı. İçeri omuzlarındaki rozette KAP yazmakta olan kask ve zırhlı kurtlar adamlar girdi.

Orta kapıdan giren KAP'ler Asiye'nin yanına geldi görür görmez. Polislerden biri Asiye'ye yaklaşıp diz çöktü. Duygu hemen aradan çekilince polis ayağa kalkıp Asiye'nin yanına oturdu.

" Efendim neyiniz var?" Asiye yüzü buruşuk bir şekilde polise baktı.

" Karnıma darbe aldım."

" O şahıslar tarafından mı?"

" Evet."

" Neredeler?"

" Sağ kabinde ölenler, sol kabinde canlı yakaladıklarımız." Polis hemen ayağa kalkıp belindeki telsizi aldı hemen.

" Burada durumu acil olan Asiye Demirdağ var. Acil müdahale." Polis Asiye'nin söylediği yöne yöneldi yanındaki polislerle birlikte kabinlere doğru yöneldi.

Kabinler aynı anda açılıp hemen içeri silah doğrultuldu. Asiye'nin yanına gelen polis gözünü kapatarak iki yana sallamaya başladı. O sırada hemen Asiye'nin yanına bir kadın geldi.

Asiye'nin koluna girmeye başladı. Asiye'yi yavaş yavaş kaldırmaya başladı. Diğer koluna da Duygu girdi. Uçaktan yavaşça inmeye başladılar. Uçak hızla boşaldıktan sonra ön kapıdan KAP'ler çıkmaya başladı.

Asiye yanında güvenlik görevlisi ile birlikte ambulansa binmeye başladılar. Asiye'yi yatırır yatırmaz muaynesini yapmaya başladı. Ambulansın önünde bekleyen Duygu'nun yanına Asiye'nin yanına gelen polis geldi.

" Asiye Demirdağ'ın durumu nasıl?" Duygu polise döndü.

" Daha yeni muayne olmaya başladı."

" Geçmiş olsun."

" Teşekkürler."

" Canlı yakaladığınız kişiler boyunları neşterle deşilmiş bir şekilde bulundu."

" Bu nasıl olur!"

" İntehar. Görev başarısız olunca kendilerini ele vermemek için canlarına kıymışlar."

" Peki teşekkürler."

" Rica ederim tekrardan geçmiş olsun." Duygu kafasını sallamaya başladı. Polis ekip arkadaşlarıyla birlikte araçlara ilerlemeye başladılar. Duygu arkasını dönüp Asiye'yi izlemeye başladı.

Muayne bittikten sonra hemşire aletleri çıkarmaya başladı. Asiye sedyeden ayaklarını atarak oturdu.

" Neyim var?" Hemşire Asiye'ye gülümseyerek baktı.

" Bir şeyiniz yok efendim. Sadece karnınıza sert bir darbe almışsınız. Bir kaç saate sıkıntınız geçecek."

" Tamam teşekkürler." Asiye sedyeden inip ambulansın kapısından aşağı atladı. Duygu Asiye'ye döndü.

Salgın  ( Kan Ve Damar ) Çelik Bilek (3)Where stories live. Discover now