Capitolul 25

1.2K 85 9
                                    


— Trebuie să îți spunem ceva, Oly, începe Nathan într-o frumoasă dimineață de primăvară. Adolescenta e destul de inteligentă încât să își dea seama ce, după zâmbetul nevinovat al tatălui ei, în contrast cu mâinile împreunate cu ale menajerei.

— Oh, sunteți împreună? spune repede Olivia cu o voce care încearcă să rămână cât mai calmă. Amândoi aprobă din cap, puțin timorați.

Dacă ar fi după cum vrea ea, Oly ar începe să urle, să o aducă în discuție pe Meredith și ce soție și mamă extraordinară era (bineînțeles, doar minciuni), și mai ales să o dea cu capul de pereți pe Danielle.

Pe moment însă, nu face altceva decât să rămână cu gura căscată. Nu are timp de lămuriri, într-un sfert de oră încep cursurile iar ea tocmai voia să iasă pe ușă. Ceea ce și face acum... dispare ca um vârtej, fără să spună nimic, nici de bine, nici de rău, lăsându-i pe cei doi în urmă, plini de emoție și teamă.

Nu se confesează nimănui din liceu. Preferă să rămână tăcută toate orele, cu un aer ostil ce îi descurajează pe ceilalți în a vorbi cu ea. Gândește intens, fără să ajungă la un rezultat mulțumitor.









Ce mai faceți, dragilor? Totul bine și frumos la voi? Mulțumesc pentru vizualizările care cresc în fiecare zi și pentru mesajele frumoase.

Am de ales dintre două coperți și am nevoie de voi. Which one?

 Which one?

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.



Sau să o las pe cea actuală?

𝐙𝐄𝐂𝐄 𝐂𝐑𝐈𝐌𝐄 • 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum