97.

551 41 0
                                    






Olivia se spălă cu grijă și își puse haina pe calorifer, ca să se usuce. Culoarea masca micile pete de sânge. Apoi căută laptopul Zindei, care mai mult ca sigur conținea informații prețioase despre trecutul nu foarte îndepărtat al criminalei, și îl aruncă în cada cu apă roșie, peste cadavrul proprietarei lui. Nici nu se mai obosi să îl deschidă și să verifice conținutul. Oricum nu mai conta.


Găsi în paltoanele și în portofelul Zindei mai bine de 2000 de dolari și îi luă pe toți. După aceea, cu cele mai naturale gesturi, își luă de la uscat haina și ieși afară, trecând încă o dată pe lângă poliție, care era însă prea preocupată de o altă crimă. Urcă în mașină și se îndreptă spre aeroport.

Zborul ei pleca a doua zi, la șapte dimineața. Până atunci, urma să doarmă chiar în automobilul ei. Îl parcă pe o stradă mică și pustie și se ghemui pe bancheta din spate.


Se simți foarte ușurată în acel moment. Avea să plece, pur și simplu, să se rupă de tot ce însemna vechea Olivia. Necunoscutul i se întindea în față și ea avea de gând să profite.

𝐙𝐄𝐂𝐄 𝐂𝐑𝐈𝐌𝐄 • 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum