Capitolul 34

1.2K 82 7
                                    

Delilah radia de fericire. Cu zâmbetul mereu pe buze, avea deja câțiva prieteni datorită caracterului ei deschis. Problemele pe care le avusese nu o schimbaseră, nici în bine, nici în rău.

Olivia era schimbată, însă, imens. Amândouă fetele urmau să împlinească optsprezece ani în curând, dar în timp ce Delilah era plină de nebunia și vigoarea vârstei sale, Oly se părea că îmbătrânise cu douăzeci de ani în privința caracterului.

O ură predominantă și fără diferențieri își făcea loc de fiecare dată când întâlnea o persoană nouă. Lui Oly nu îi plăcea să lege prietenii, i se păreau periculoase. Cu cât trecea mai neobservată prin viață, cu atât mai bine. Delilah părea că vrea să lase în urmă energie pozitivă și o împrăștia peste tot.

Într-o zi îi cunoscu pe toți prietenii noi ai amicii sale, vreo cincisprezece. Dell, cum era alintată, constituia centrul atenției tuturor, dar mai ales a doi băieți destul de simpatici. Oly avu la dispoziție o zi întreagă să observe comportamentul fetei. Era atât de veselă, de lipsită de griji, de naturală, de inocentă.


Oliviei nu îi plăcea să facă promisiuni, dar în ziua aceea avu loc un compromis.

Jur pe ce am mai scump că nu o voi ucide niciodată, orice ar fi, pe Delilah Rayane.

𝐙𝐄𝐂𝐄 𝐂𝐑𝐈𝐌𝐄 • 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum