3.

1.9K 211 103
                                    

Okula giderken elimi sıkıca tutmuştu. Sebebini anlayamamıştım, fakat oldukça sinirliydi de. Kendisini hiç ilgilendirmeyen sorular da sormaya başlamıştı.

"Yakın arkadaşların var mı?" demişti sınıfımın kapısında adeta burnundan solurken. Benimle alay etmek mi istemişti?

"Var." dedim açıkça yalan söyleyerek, blöfümü anlayacak kadar iyi tanıyordu insanları. Ya da bilmiyorum, sadece beni. Onun beni yakından tanıdığını düşünmek bazen canımı sıkıyor.

Sinirli ifadesi bir anda kaybolup keyiflenirken o yakın arkadaşımla tanışmak istediğini söyledi, verebilecek bir cevabım yoktu, ben de kendini becermesini söyleyip sınıfıma girdim. Sınıflarımız farklıydı.

"Seni tercih ederim." Bağırdı arkamdan, tüm sınıfın rahatça duyabileceği şekilde. Bu tarz bir konuda bu kadar açık bir şekilde dalga geçmesine sinirlenmiştim, ama sınıfımda neredeyse beni seven kimse yokken bir de başka bir düşman edindiğimi bilmelerini istemedim. Başımı yana çevirerek arkaya baktım ve göz kırptım.

"Hoşuma gider, hayatım."

Sonuçta gey olduğumu benim düşüncelerimi takmaksızın kabullenmiş bir sınıf ortamım vardı, bunu kullanarak Dazai'yle uğraşmamın hiçbir sıkıntısı olmazdı.

Hem, kendisi kaşınmıştı.

Peki neden gülümsüyordu?

Step by Step: Brother [Soukoku]Where stories live. Discover now