1

275 6 2
                                    

Vanuit Ellen

TRINGGGGGGG! Het is half 9 en mijn wekker gaat. Ik schrik wakker en spring meteen omhoog. Vandaag signeersessie van Mainstreet!! Charonne, Femke en Gwenda bleven bij me slapen want zij wonen in Limboland dus dan stonden we eerder in de rij. Ik zie alleen dat ik de enige ben die wakker ben. Ik stap uit me bed en spring op hun matrassen. "WAKKER WORDEN!!! SIGNEERSESSIEEE TODAYYYY" schreeuw ik. Ze schrikken wakker. En na een tijdje gaan we allemaal uit bed en gaan we naar benden voor ontbijt.

Vanuit Charonne.

We zitten met zijn vieren aan het ontbijt. Lekker afgebakten broodjes en een ei. Ik kijk wat op twitter en heel mijn tl staat vol met mainiacs die tweeten over de signeersessie in Eindhoven. Ik krijg een glimlach op me gezicht. Eindelijk zie ik ze weer en kan ik even alles vergeten. En Owen knuffelen. Ik open een nieuwe tweet en typ: Vandaaag zie ik je weer, loveyouu my hero @OwenPlayfair ik klik op versturen. En vergrendel mijn mobiel en leg hem op tafel, ik loop naar de wc. Opeens hoor ik heeel hard gegil. Dus ga kijken wat er is. 'CHAR JE HEBT EEN TWEET VAN OWEN' roept Gwenda. 'JAAAA OMGGG CHAR KIJK OMG OMG HAPPY FOR YOU' zeggen Ellen en Femke tegelijk. Ik gil en ren op me mobiel af. Ik ontgrendel hem en ga naar twitter en op Owen zijn tweet. '@TheMainMainiac tot straks, loveyoutoo❤️' Ik flip helemaal van binnen. "OMGGG OMGG HIJ IS ZO LIEFFFF" huil ik. Ze geven me allemaal een knuffel. 'Jullie worden sws een stel char echt ik meen het' zegt Ellen. 'Jij en Daan dan' zeg ik. 'HEE HALLO IK BEN ER OOK NOG DAAN IS MINE' gilt Femke. En met zijn alle schieten we in de lach.

Vanuit Gwenda

Na een half uur hard gelachen te hebben gaan we naar boven om ons klaar te maken. Ik doe een lichte spijkerbroek aan met een shirt en me leren zwarte jasje. Ik loop naar de badkamer en stijl me haar, doe me make up en trek me schoenen aan. En pak mijn tas met eten. Ik loop naar beneden want de rest was al klaar. We checken allemaal nog of we ons album bij hebben.

Vanuit Femke

We hebben net 10 minuutjes in de trein gezeten en wachten nu op de bus. 'Ellen je woont echt zoooo dichtbij Eindhoven en dus bij Owen' zegt Charonne dromend. 'Jep ik weet het' antwoord Ellen. De bus is er. Het is heel gezellig. We leren nog een paar andere mainiacs kennen in de bus. Het is heeel gezellig en we maken veel selfies. Als we zijn aangekomen moeten we nog even op Luna wachten want die kwam wat later. Als Luna er is zijn we compleet en lopen we naar de rij.

Vanuit Ellen

We staan best vooraan in de rij. We komen dus sws aan de beurt denk ik. Dan word er omgeroepen dat alle mainiacs die hier zijn de tweet van media markt in eindhoven moeten RT'en om een meet and greet te winnen met je vriendinnen. We doen dat allemaal en na een half uur krijgen we de uitslag...

Life goal {MAINSTREET}Where stories live. Discover now