5

119 5 1
                                    

Vanuit Owen

Als iedereen is omgekleed leggen we alle matrassen in de woonkamer. Lekker dicht tegen elkaar aan. Ik zorg snel dat ik langs Charonne kan liggen want ze is zooo lief. 'Het is al 1 uur dus zullen we gaan slapen' zegt Nils. Iedereen stemt in. Charonne komt tegen me aanliggen en ik sla een arm om haar heen. Iedereen slaapt al behalve Char en ik. Het is nog al awkward dus ik zeg maar: 'hoe vond je het vandaag?' 'super echt geweldig' antwoord ze. 'Mooooi' zeg ik. 'Maar ik ga slapen Owie' zegt ze. 'Slaap lekker babe' zeg ik en geef der een kusje op der voorhoofd.

Vanuit Charonne

'Slaap lekker babe' zegt Owen en hij geeft me een kusje op me voorhoofd. Ik bloos maar gelukkig ziet hij dat niet. Dan sluit ik me ogen en val in slaap.

Vanuit Ellen

Ik schrik wakker van een nachtmerrie en zie dat iedereen slaapt. Ik begin zachtjes te huilen. 'Wat is er Ellen' zegt Daan slaperig. 'Ik had een nachtmerrie' snik ik. 'Ahh kom hier het was niet echt' zegt Daan. Ik ga tegen hem aanliggen en begin harder te huilen. 'ik mis haar zo Daan' zeg ik. 'Wie? Wie mis je' vraagt Daan. 'Fleur.. Ze is vorig jaar overleden bij een auto ongeluk en in me droom speelt dat ongeluk altijd opnieuw af' zeg ik snikkend. 'Awhh babe stil maar, ik ben bij je' zegt Daan lief. 'Dankje' zeg ik. 'Probeer maar wat te slapen beautie. Ik voel hem dichterbij komen. En dan voel ik zijn tedere lippen op de mijne. Ik schrik en trek terug. 'Uhhmmm sorry' zegt Daan. 'Maakt niet uit ik had het niet aan zien komen' ik geef hem een kusje en zeg 'weltrusten lieve Daan' 'weltrusten lieven Ellen' ik kruip dicht tegen daan aan en val in slaap.

Vanuit Rein

Ik word wakker en zie dat Nils ook wakker is. 'Goodmorning bro' zeg ik. 'Heeee reintje' zegt hij. 'Zullen we Daan en Owen wakker maken dan kunnen we ontbijt voor de meiden maken. 'Is goed' zegt Nils. 'Owennnn daaan wakker worden' zeggen we. Langzaam worden ze wakker en lopen mee naar de keuken. Als alles klaar is maken we de meiden wakker.

Life goal {MAINSTREET}Where stories live. Discover now