4

121 4 0
                                    

Vanuit Femke

Er komt een man aan en zegt dat onze tijd voor bij is. We geven allemaal onze twitter en we krijgen nog een dikke knuffel van de jongen. Als Nils me knuffelt voel ik een klein kusje op me hoofd. Ik gloei van binnen. Ik zal hem toch niet leuk gaan vinden he. Nee dat kan niet Daan is en blijft mijn favoriet en tenslotte kan ik dat echt niet maken tegenover Emke.

Vanuit Ellen

We zitten met ze alle in de trein naar mijn huis. Charonne kan niet stoppen met kwijlen over Owen. Ik hoop echt dat hun wat krijgen want ze zijn zo lief. Dan krijg ik een melding van instagram. Ik open hem en zie dat Daan een foto van mij met hem heeft geplaatst. "OMGGG OMGGG IK STA OP DAAN ZIJN INSTA OMG I LOVE HIM" schreeuw ik. 'LOVEYOUTOOO' wordt er van achter gegild en we horen een hoop gelach. We zitten alle 4 meteen stil. 'Omg zijn ze dat' zegt Gwenda zacht. 'Jaaaa dat zijn we' zegt Rein. En ze komen naar ons lopen. 'Wowwww bizar dit, maar waarom gaan jullie naar Best?' Vraag ik. 'Nou meneer Zwierink kon je niet missen' zegt Owen. Ik zie dat Daan rood word. Een kleine 'ahhh' verlaat mijn mond. 'Nou mijn ouders zijn toch op zakenreis dus ik ben 2 weken alleen thuis dus jullie kunnen best mee komen' zeg ik met een lach.

Vanuit Charonne.

We zijn aangekomen op station Best. En lopen naar de fietsenstalling. 'Uhm 1 probleem er zijn maar 4 fietsen' zeg ik. 'Dan kom je toch bij mij achterop' zegt Owen met een knipoog. Ik glimlach en spring achterop. En zo zit Ellen bij Daan, Femke bij Nils en Gwenda bij Rein. Als we thuis zijn zetten we onze spullen neer en ploffen we op de bank. 'Hebben jullie je zwemspullen bij?' vraagt Ellen. Alle meiden knikken ja maar de jongens niet. 'Nou dan lenen jullie maar zwembroek van me broer en vader' zegt ellen. 'Heb je een zwembad dan?' vraagt Rein. 'Nee, een jaquzzie' zegt Ellen met een lach.

Vanuit Gwenda

Iedereen kleed zich om en dan gaan we met ze alle in de jaquzzie. We zetten de tv aan en kijken een horror film in de jaquzzie. Rein slaat een arm om me heen en trekt me naar hem toe. Het is zooo gezellig. 'Blijven jullie slapen?' zegt Ellen. 'Jaaaaaa' roept Daan meteen.

Life goal {MAINSTREET}Where stories live. Discover now