8

108 5 1
                                    

Vanuit Gwenda

Ik open het appje van Nils.

N: hee Gwen, wat is er? @twitter

G: ik kwam vanmiddag thuis en hoorde gebonk en geschreeuw en toen rende ik naar boven en toen lag me moeder bewusteloos ze had ruzie met haar vader ben nu in het ziekenhuis.

N: oh nee he! Heftig meis, vind je het fijn als ik naar het ziekenhuis kom?

G: uh ja eigenlijk wel ben helemaal alleen, alleen jij weet het..

N: ik kom eraan! Hou je taai!

G: tot zo nilss..x

Ik woon ook in Amsterdam dus Nils is binnen 5 min bij het ziekenhuis.
"Gwenda?" Hoor ik achter me. Ik draai me om en zie Nils aankomen lopen. Ik loop op hem af en hij trekt me in een knuffel. Ik barst in tranen uit, hij houdt me stevig vast. Dan komt er een dokter aan 'je moeder is buiten levens gevaar maar we houden haar nog even in coma zodat haar hoofd goed kan herstellen' zegt de dokter. Ik krijg een glimlach op me gezicht. 'Mogen we nu dan bij haar?' Vraag ik. De dokter knikt en we lopen naar haar kamer. Ik geef haar een kus op haar hoofd en begin te snikken. Nils knuffelt me. Dan trekt hij terug met zijn hoofd en kijkt me aan. Zijn hoofd komt dichterbij en voor ik het weet staan we te zoenen. Ik schrik en trek terug. 'Sorry het kan niet vanwege Emke.. En ik hou van Rein sorry' zeg ik. 'Maakt niet uit ik weet niet waar dat vandaan kwam' zegt hij. Ik glimlach naar hem.

Vanuit Charonne.

Owen is met me mee naar huis gegaan want er was toch niemand bij hem thuis. Hij praat wat met mijn ouders en dan gaan we naar boven. 'Wauw mooie posters van me zelf hoor' lacht Owen. Ik voel dat ik moet blozen. Owen loopt op me af en zegt: 'niet blozen babe'. Ik kijk hem aan. Recht in zijn ogen. Wauw hij is zo mooi, onze hoofden komen dichterbij. Maar dan komt me moeder binnen. Van schrik laten we elkaar los. Ik voel dat ik rood word. Mama moet lachen 'Papa en ik gaan naar opa, in de keuken ligt geld voor avondeten. En Owen als je wilt mag je mee eten'. Zegt ze. 'Dat is aardig' zegt Owen. Als me moeder weg is moeten we lachen. 'Dus waar waren we gebleven?' Zeg ik. Owen pakt me vast en zoent me.

Life goal {MAINSTREET}Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora