2

135 6 1
                                    

Vanuit Femke

EN DE WINNAAR IS: @TheMainMainiac ! "WHAAA OMGGG OMGGGGG OGGG HOLYYY MOLY' krijst Charonne. Allemaal zijn wel blij want we mogen allemaal mee naar de extra lange meet and greet. Helaas is die pas op het einde van de signeersessie. Maaar dat maakt niet uit.

Vanuit Charonne

Ik ben zoooo blij dat ik heb gewonnen. Gewoon een uur lang meet and greet. Wauw een uur lang met Owen. Het duurt alleen nog lang want over 3 uur begint de signeersessie pas. Maarja het is heel gezellig in de rij.

Vanuit Ellen

Ik voel me slap worden en word opeens heel duizelig. Ik pak Gwenda's arm beet want ik val bijna om. Ik zie allemaal zwarte vlekken en zak dan in elkaar. Het laatste wat ik hoorde was 'HELP EHBO' van Gwenda. Ik word weer wakker op de grond. Ik heb knallende koppijn. Ik moet verplicht mee naar de EHBO omdat ik 5 minuten van de wereld was. Luna gaat met me mee. Ik krijg dextro van de EHBO en ze stellen me allemaal vragen. Ik moet hier blijven zitten tot de laatste aan de beurt is. Ik bel de rest en ze komen allemaal hierheen. Het is nog best gezellig en over een half uur begint de signeersessie dus we zitten hier nog wel even. Dan zie ik een blonde lange jongen voorbij lopen. "Daaaaaaaaan" roep ik. Hij kijkt om en zwaait naar me. 'Omgggggggg omggg hij is zo knap' gil ik.

Vanuit Luna

Het is heel gezellig en we maken veel lol en selfies. Ik ben zo blij dat ik dadelijk Rein weer zie. Dan worden we geroepen dat we aan de beurt zijn.

SORRY WAS KORTE PART MAAR IK BEN MOE EN IK MOEST ER SNEL NOG EEN OPZETTEN VAN CHARONNE PLAYFAIR

Life goal {MAINSTREET}Where stories live. Discover now