Paid Stories GYIK

1.2K 13 0
                                    

Ha más nyelve(ke)n is olvasol, már láthattál ilyen történeteket, de ha nem, a profilodon biztosan észrevetted a kis Coin számlálót. Itt következik némi információ arról, mi is ez az egész.

*

Mi az a Paid Stories?

A Wattpad Paid Stories egy olyan program, ami lehetővé teszi az írók számára, hogy pénzt keressenek a munkájukkal, és hogy az olvasók támogathassák az írókat szeretett történeteik létrehozásában.

A Paid Stories a Wattpad válasza a Közösség kérésére, hogy valahogy támogatni tudják kedvenc íróikat. Az olvasók Coins nevezetű pontokat vásárolhatnak, amiket aztán arra használhatnak, hogy feloldhassák a programban résztvevő történetek egyes fejezeteit vagy a történet egészét.

A programba került történeteket világszerte az összes Wattpadder feloldhatja és olvashatja.

*

1. A Wattpadnek nem kellene ingyenesnek lennie? Azért regisztráltam a Wattpadre, mert így ingyen olvashatok.

A Wattpad egy olyan hely, ahol a számukra fontos történetek révén az írók és az olvasók találkozhatnak egymással. A Paid Stories program csupán a történetek egy nagyon kicsiny válogatását foglalja magában, és azt a célt szolgálja, hogy az íróknak lehetőséhet adjon arra, hogy pénzt nyerhessenek a munkájukért.

Tudjuk, hogy az ingyenes olvasás a közösség sok tagjának fontos. A Wattpaden történetek milliói maradnak mindig is ingyenesen olvashatóak.

2. Ez azt jelenti, hogy a Wattpad fizetős platformmá válik?

Egyáltalán nem. Még mindig több százmillió ingyenes történet van Wattpaden, és ez nem is fog megváltozni. A Wattpad mindig is ingyenes alkalmazás lesz, költség nélkül elérhető a több mint 70 millió szenvedélyes Wattpadder számára mindenhol a világon.

A történetek egy kicsiny válogatása vásárolható meg kizárólag a Paid Stories program révén.

3. Mely országokban érhetőek el a Paid Stories program történetei?

A Paid Stories jelenleg minden olvasó számára elérhető az egész világon. Ha képtelen vagy elolvasni egy Paid Story-t, azt javasoljuk, hogy frissítsd az alkalmazásodat.

4. A Paid Story-kat magasabb minőségűnek tekintik?

Nem! A Wattpaden minden történetnek megvan a saját közönsége, ahogy minden olvasónak megvan a saját személyes ízlése. Szerkesztői szakértelmet, az adatok hatalmát, olvasók véleményét és machine learning technológiát vegyítve válogattuk ki a Paid Stories program történeteit. Ezekről a történetekről tudjuk, hogy az olvasók beléjük fognak szeretni.

A Paid Stories program célja, hogy az írók pénzt kereshessenek a Wattpaden végzett munkájukkal. Az írók és történetek széles skálájával dolgozunk együtt, ami tükrözi a Wattpadderek sokszínűségét és érdeklődését.

5. Adnak hozzá új történeteket a programhoz?

Igen. A Wattpaden lévő történetek sokszínűsége központi jelentőségű a közösségünk számára. Az olvasók felfedezhetnek hangokat, amik a múltjukról beszélnek vagy új világokat mutatnak be. Az a célunk, hogy ezek a sokszínű hangok mind képviseljék magukat a programban.

A csapatunk a program alatt folyamatosan méri, hogy melyik történetek teljesítenek jól, és további írókat hív meg, hogy bővítse az olvasók számára elérhető történetek számát, és hogy lehetőséget nyújtsanak a Wattpad többi írójának.

Útmutató a Wattpad világáhozWhere stories live. Discover now