K9: Felhasználói fiók újranyitása, reaktiválása

391 5 2
                                    

Ha törölted a fiókodat, talán képes vagy visszaállítani.

Ehhez a következők szükségesek:

- a fiók jelszava

- a felhasználónév vagy e-mail-cím, amihez a fiókot kapcsoltad

A fiók újranyitása ugyanazon a felületen történik, ahol bejelentkezel a fiókodba, szóval csak egyszerűen lépj be bármelyik platformon a fenti adatok megadásával. Ezután kapsz egy e-mailt a Wattpadtól, aminek tárgya: „A Wattpad fiókod sikeresen visszaállt. (Your Wattpad account was successfully restored.)"

Kérünk, vedd figyelembe, hogy beletelhet néhány percbe, míg a fiókod visszaáll!

*

Sikertelen a visszaállítás?

Elfelejtett jelszó: Fel kell venned a kapcsolatot a Wattpad Supporttal (support.wattpad.com), mivel jelszó nélkül nem tudod újranyitni a fiókodat.

Foglalt felhasználónév: A felhasználónév, ami a fiókodhoz tartozott, talán már újra felhasználásra került egy másik személy által. Ebben az esetben nem tudod visszaállítani a fiókodat.

E-mail egy másik fiók kapcsolva: Ha az e-mail-címedet, ami a visszaállítandó fiókodhoz tartozott, már hozzákapcsoltad egy másik fiókhoz is, akkor az új fiókhoz kapcsolt e-mail-címet meg kell változtatnod, mielőtt visszaállíthatnád az régit.

Fiók lezárása kihágások miatt: Ha a fiókod megsértette a magatartási kódexet vagy a szolgáltatási feltételeket, és emiatt került lezárásra, akkor nem tudod visszaállítani. Arra kérünk, nézd meg az e-mailjeidet, mivel ilyen esetekben mindig küldünk egy a kihágást részletező e-mailt a fiókhoz kapcsolt e-mail-címre.

Sikertelen hozzáférés az e-mail-címhez: Ha már nem tudsz belépni a fiókodhoz kapcsolt e-mail-címre, akkor először az e-mail-szolgálatótól kérj segítséghez a belépéshez. (Segítségért nézd meg az Elfelejtetted az e-mail-címedet? részt.) Ha ezután is képtelen vagy belépni az e-mail-fiókodba, akkor sajnáljuk, de biztonsági okokból nem tudjuk visszaállítani a fiókodat. Kérünk, mindenek előtt ellenőrizd az e-maileidet, hogy biztos lehess benne, nem egy kihágás miatt lett lezárva a fiókod!

*

Ha ezek után is fennáll a probléma, írj bátran a Support oldalon keresztül, a csapat boldogan segít Neked. Fontos, hogy a fiókodhoz kapcsolt e-mailről írj!

Útmutató a Wattpad világáhozWhere stories live. Discover now