Earning Coins GYIK

458 4 0
                                    

1. Hogyan szerezhetek Coinokat?

Már videóhirdetések nézésével is szerezhetsz Coinokat. Coinok szerzése érdekében keresd fel a CoinShop "Earn" oldalát.

Ha kiérdemelsz egy Coint, a pénztárcád egyenlege frissül, és így a Coinok segítségével feloldhatod a Paid Story-kat, bárhol is használod a Wattpadet. A Paid Story-król többet tudhatsz meg a Paid Stories GYIK bejegyzésünkben vagy a www.wattpad.com/paidstories/ oldalon.

2. Hogyan vásárolhatok Coinokat, ha egyszerre több fejezetet szeretnék feloldani?

Coinokat vásárolhatsz a CoinShop "Buy" oldalán, így egyszerre több fejezetet vagy akár teljes történeteket is feloldhatsz.

3. Miért vezette be a Wattpad a Coinokat?

A Wattpad Paid Stories egy olyan program, amely lehetővé teszi az írók számára, hogy pénzt kereshessenek a munkájukkal, miközben az olvasók számára lehetővé teszi az írók pénzbeli támogatását a Wattpaden. A Coinok a Paid Story-k feloldásához használhatóak.

Az olvasók vásárlással vagy hirdetések nézésével juthatnak hozzá Coinokhoz, amelyeket aztán a program részét képező történetek fejezeteinek vagy a teljes történetek feloldásához lehet felhasználni.

4. Mire használhatom a Coinokat?

A Coinok a Paid Story-k feloldására használhatóak. A Paid Story-król többet tudhatsz meg a Paid Stories GYIK bejegyzésünkben vagy a www.wattpad.com/paidstories/ oldalon.

5. Miért van korlátozás a hirdetésnézéssel megszerezhető Coinokra?

Szeretnénk, ha minden Wattpadder hozzáférne a Paid Story-khoz. A Coinok hirdetésnézéssel való megszerzése lehetőséget ad, hogy a teljes közösség részt vehessen a programban. A napi korlát lehetővé teszi, hogy minden Wattpadder egyenlő mértékben juthasson Coinokhoz.

6. Az írók akkor is keresnek pénzt, ha hirdetésnézéssel kiérdemelt Coinokat használok a Paid Story-k feloldásához?

Feltétlen! A Paid Stories program célja, hogy az írók pénzt kaphassanak a munkájukért.

Amikor hirdetéseket nézel, akkor pénzt keresel, hogy azt megoszthasd a kedvenc íróiddal.

7. Miért nem érhető el ez a szolgáltatás minden országban?

A Coinok szerzése videohirdetések által jelenleg az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland, Írország, Dél-Afrika, Szingapúr, Egyesült Arab Emírségek, Szaúd-Arábia, Izrael, Hongkong, Japán, Katar, Dél-Korea, Belgium, Horvátország, Ciprus, a Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Hollandia, Norvégia, Portugália, Szlovénia, Spanyolország, Svédország és Svájc olvasói számára elérhető.

Eredetileg egy kis országcsoportban indítottuk a szolgáltatást, hogy megértsük, hogyan működik együtt közösségünk az új funkcióval, mert ez segít meghatározni, hogy hogyan lehet a szélesebb Wattpad közösség számára beépíteni az új funkciót. Az olvasók és írók érdekében lassan bevezetjük a funkciót további országokba is.

A hirdetésekre vonatkozó jogi követelmények országonként eltérőek. Azon munkálkodunk, hogy teljesíteni tudjuk az összes követelményt azokban az országokban, amelyekben ezt a funkciót bevezetjük.

8. Akkor is szerzek Coinokat, ha a hirdetésnek csak egy részét nézem meg?

Nem. Annak érdekében, hogy Coinokat szerezhess, a videohirdetés teljes időtartamát végig kell nézned.

9. Látom, hogy elértem a hirdetésnézéssel szerezhető Coinok napi korlátját. Mikor indul újra?

Naponta akár 3 Coint is szerezhetsz. A CoinShop számlálója minden nap 00:00 UTC idejében áll vissza, ekkor kezdheted újra a Coinok gyűjtését.

Vagyis attól függ, hol élsz. Például New Yorkban 20:00-kor, Londonban 1:00 órakor, Sydney-ben 10:00 órakor.

10. Lejárhatnak a Coinok?

Igen, a hirdetésnézéssel szerzett Coinok 3 hónap után járnak le. Miután megszerezted a Coinokat, a 3 hónapos időszakon belül bármely történet feloldásához felhasználhatod. Miután feloldottál egy fejezetet, teljes hozzáféréssel rendelkezel hozzá a továbbiakban.

11. Szerezhetek így Coinokat minden platformon?

Hirdetésnézéssel Apple vagy Android készülékén szerezhetsz Coinokat a Wattpad alkalmazáson keresztül. Miután megszerezted őket, bárhol felhasználhatod őket Paid Story-k feloldására, ahol a Wattpadot használod, ideértve a mobilalkalmazásokat és a webböngészőt is.

12. Lesz a jövőben több új Coinszerzési módszer is?

Tudjuk, hogy a Wattpadderek szeretnének Coinokat szerezni, és osztottatok meg módszereket, amikkel meg is tennétek. Jelenleg teszteljük, hogyan lehetne a lehető legjobb módszert biztosítani közösségünknek a Coinok szerzésére, és a jövőben lehetséges, hogy egy új módszert is be fogunk vezetni, ha jobban megértettük, mi működne a legjobban a platformunkon, és a legjobban a közösségünk számára.

13. Mennyit keresnek az írók, ha a Coinokat beváltjuk a történeteikre?

Amikor az olvasó Coinokkal felold egy történetet, a bevétel nagy részét az írók kapják meg.

A Paid Stories program arról szól, hogy segítsük az írókat! A rajongók szeretnék tudni, hogy az írók részesülnek a program előnyeiből, emiatt a méltányos kompenzáció biztosítása a legfontosabb prioritásunk.

14. Miért Paid Story most néhány történet?

A Wattpad az a hely, ahol az írók és az olvasók kapcsolatba léphetnek a számukra fontos történetek útján. A történetek egy kis válogatása szerepel a Paid Stories programban, amely lehetőséget nyújt az íróknak, hogy pénzt keressenek a munkájukkal.

Tudjuk, hogy a közösség sok tagjának fontos az ingyenes olvasás. A Wattpaden szereplő történetek milliói mindig is ingyenesek fognak maradni. Emellett bemutatunk egy olyan Coinszerzési módot is, amit azok az olvasók is használhatnak, akik nem tudják megvásárolni a Coinokat, hogy ők is élvezhessék a Paid Story-kat.

15. Ez azt jelenti, hogy a Wattpad fizetős platformmá válik?

Egyáltalán nem. Még mindig több százmillió ingyenes történet van Wattpaden, és ez nem is fog megváltozni. A Wattpad mindig is ingyenes alkalmazás lesz, költség nélkül elérhető a több mint 80 millió szenvedélyes Wattpadder számára mindenhol a világon.

A történetek egy kicsiny válogatása vásárolható meg kizárólag a Paid Stories program révén.

16. A Wattpad Premium előfizetők is képesek hirdetésnézéssel Coinokat szerezni?

Igen, természetesen a Wattpad Premium előfizetők is szerezhetnek Coinokat ilyen módon.

Ráadásul a Wattpad Premium előfizetők Coinok vásárlásakor különleges ajánlatokat is kapnak. A Premium segítségével akár 66%-kal több Coint szerezhetsz, amikor érméket vásárolsz.

17. Tudnak az olvasók közvetlenül támogatni egy írót Wattpaden?

Ez jelenleg nem lehetséges a Wattpaden. A közösségünk sok tagja kérte a "tip" funkciót, és ez egy olyan lehetőség, aminek a megvalósításán a Wattpad csapata a jövőben dolgozni fog. Örömmel látják, hogy az olvasók több lehetőséget szeretnének, hogy támogassák az írókat, és a csapat továbbra is szem előtt tartja a Paid Stories program kibővítését.

Útmutató a Wattpad világáhozWhere stories live. Discover now