K18: Elfelejtetted az e-mail-címedet?

219 4 6
                                    

Ha elfelejtetted, hogy milyen e-mail-cím van kapcsolva a fiókodhoz, vagy nincsen többé hozzáférésed ehhez az e-mail-fiókhoz, akkor több módja is van annak, hogy megoldjuk a problémát.

Kérünk értsd meg, hogy a Wattpad nem ad ki semmilyen felhasználói adatot – még azt sem, hogy az adott e-mail-cím-e a kapcsolt profilodhoz kapcsolt cím –, ha nem a kapcsolt e-mail-címről érkezik a kérés.

*

Elfelejtetted az e-mail-címedet?

Ezek az opcióid, ha elfelejtetted az e-mail címedet:

- Nézd meg a beállításokat:

Ha még be vagy jelentkezve valamilyen eszközön vagy még mindig tudod a jelszavadat, akkor még megnézheted a kapcsolt e-mail-címet a beállításokban. Itt megtudod, hogyan.

- Új jelszó kérése:

Ha sikerül magadnak e-mailt küldeni a jelszó megváltoztatásáról, akkor máris tudod melyik e-mail-címedhez van kapcsolva a fiókod. Ezek az e-mailek csak azokra a címekre mennek, amelyek hozzá vannak kapcsolva az adott fiókhoz.

Tesztelheted azzal az e-mail-címet, hogy hozzá van-e kapcsolva egy fiókhoz, ha új jelszót kérő e-mailt kérsz rá.

1. Menj a https://www.wattpad.com/forgot honlapra

2. Írd be az e-mail címedet

3. Kattints, vagy nyomj a az Instrukciók küldése [Send Instructions] gombra

Ha a következő hibaüzenetet kapod: A felhasználó nem található [User not found], akkor nincsen Wattpad fiók kapcsolva ahhoz az e-mail-címhez.

*

Nincs többé hozzáférésed az e-mail-címedhez?

- Változtasd meg az e-mail-címet:

Ha nincsen többé hozzáférésed az adott e-mail-címhez, de tudod még a Wattpad fiókod jelszavát, akkor változtasd meg a profilhoz kapcsolt e-mail-címet a következő cikk alapján.

- Ha kijelentkeztél Wattpadról és nem férsz hozzá az e-mailedhez (de emlékszel a régi e-mailedre)
Ha kijelentkeztél a Wattpad-fiókodból, de emlékszel az e-mail-címre, amihez az kapcsolva van, írj a Supportnak, és ők végigvezetnek a folyamaton, amivel visszakaphatod a hozzáférést a fiókodhoz. Vedd figyelembe, hogy olyan kérdéseket fognak feltenni, amiket csak a fiók tulajdonosa tudhat. Ha nem sikerül érvényes válaszokat adnod, nem kaphatod meg a hozzáférést. 

- Lép kapcsolatba az e-mail szolgáltatóval:

Ha nincsen többé hozzáférésed az e-mail-címedhez, és elfelejtetted a wattpades jelszavadat, írj az e-mail szolgáltatódnak, hogy újra hozzáférhess az adott e-mail-címhez.

Pár link a leghíresebb e-mail szolgáltatók segítségnyújtó oldalaihoz:

· Gmail: http://bit.ly/1GSc5gO

· Yahoo: http://yhoo.it/1FqeQUC

· Hotmail: http://bit.ly/19OWQb2

· iCloud: http://apple.co/1HzE3As

Ha elfelejtetted a jelszavadat, és nem férsz hozzá az e-mail-címedhez, akkor sajnos a Wattpad csapata nem tud hozzáférést adni Neked a Wattpad fiókodhoz. Ez vonatkozik azokra a fiókokra is, ahol hibásan adták meg az e-mail-címet, vagy amelyeket nem létező e-mail-címmel regisztráltak.

Ez ugyanúgy érvényes azokra a lezárt fiókokra, amelyeknél elfelejtetted a jelszót vagy nincsen többé hozzáférésed a kapcsolt e-mail-címhez; ezeket sajnos a Wattpad csapata nem tudja újranyitni, nem tudják számodra elérhetővé tenni.

Megértjük, hogy mindez frusztráló lehet, ám ezek a szabályok azért vannak, hogy a Wattpad biztonságos hely legyen. Ellenben bármikor készíthetsz egy új fiókot és élvezheted a Wattpadot onnan.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 19, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Útmutató a Wattpad világáhozWhere stories live. Discover now