Κόντρες και αντιπάθεια

2.2K 288 61
                                    


Περπατούσε στο διάδρομο με προορισμό την αίθουσα συσκέψεων για να μιλήσει με το Λόγκαν,  όταν την είδε να βγαίνει χαρωπή από το δωμάτιο της.

"Για που το βαλες εσύ; Κάθε ειδικά ντυμένη έτσι!" Εκείνη γύρισε και τον στραβοκοιταξε

"Κάνε δουλειά σου Τζέικ! Δε νομίζω να σε απασχολεί!"

"Τράβα άλλαξε ρε σκατό που θα μου τη πεις κι όλας μη φας καμία ανάποδη!" Η Κάρλα ακούγοντας τον άστραψε ολόκληρη. Ο Τζέικ κάνοντας ένα μεγάλο βήμα, την έπιασε από το μπράτσο και την ώθησε προς το δωμάτιο της.

"Άφησε με ρε ! Με ποιο δικαίωμα με αγγίζεις;" του επιτέθηκε

"Θέλεις μήπως να φωνάξω τον αδερφό σου να δει πως κυκλοφορείς;; Που νομίζεις ότι πας με αυτή τη μπλούζα που την έκανες φούστα; ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΠΌ ΤΟ ΣΠΊΤΙ!"

Οι κόντρες τους όπως πάντα δεν είχαν τελειωμό. Καθε φορά που ήταν μόνοι έφταναν σε σημείο να σκοτώνονται αλλά αυτή τη φορά η Κάρλα ένιωσε πως ο Τζέικ πατούσε τα όρια.

"Βγες έξω από το δωμάτιο μου τώρα παλιό ηλίθιε! Και πρόσεχε πως που μιλάς! Δεν με νοιάζει που ζούμε στο ίδιο σπίτι! Θα σε χαρακωσω σε δευτερόλεπτα!"

Ο Τζέικ έβαλε τα γέλια και έκλεισε τη πόρτα. Η Κάρλα άθελά της ξεροκαταπιε μα σαν αντράκι που ήταν, δεν άφησε τη ταραχή της να φανεί.

"Άκου να δεις πόσο απλά είναι τα πράγματα..." ξεκίνησε να λέει πλησιάζοντας τη. "Το πουλί μου αντέδρασε φυσικά στη θέα του κωλου σου , που είναι σχεδόν όλος απ έξω και φαντάσου σε απεχθάνομαι. Για την ακρίβεια μου έβγαζες πάντα κάτι...πως να το πω... αντικούκου ! Όπως καταλαβαίνεις, έχεις ντυθεί σαν τσουλάκι... Δεν θα τρέχω εγώ με τον αδερφό σου  σε γλιτώσουμε! Έχουμε δουλειές αύριο ! Βγάλε λοιπόν αυτά τα ρούχα, ντύσου σαν άνθρωπος και πάνε όπου διάολο θες !" Είπε με μια ανάσα

Η Κάρλα πήγε λίγους πόντους πιο κοντά. Στάθηκε μπροστά και χαμογελώντας του πλατιά, σήκωσε ξαφνικά το γόνατο και τον χτύπησε στα γεννητικά όργανα.

Ο Τζέικ έπεσε αμέσως κατω σφαδαζοντας από το πόνο κι εκείνη τοποθέτησε το πόδι της πάνω στο στήθος του και έσκυψε προς το μέρος του.

"Αυτό φίλε Τζέικ, ήταν γιατί με είπες τσουλάκι ! Μάζεψε το πουλί σου,  αν θες να έχεις και την επόμενη φορά φρόντισε να κρατάς τα μάτια σου ψηλά. Μαγκιές και μαλακιες όχι σε μένα κατάλαβες;; Τράβα στις πόρνες που κάνεις παρέα με τον αδερφό μου !και τώρα με συγχωρείς γλυκειε μου αλλά έχω να πάω για καφέ!" Είπε χαμογελαστή και πατώντας λίγο πιο έντονα το παπούτσι της στο στήθος του, τράβηξε το πόδι της και έφυγε...

Mind Games 3 : Lies Donde viven las historias. Descúbrelo ahora