Επιστρέφω και καταστρέφω

2.2K 282 69
                                    

"Θα μας πεις τι λέει επιτέλους;" αναφώνησε η Ολιβια

"Επιστρέφω σε 4 μέρες. Κάσιεν..." διάβασε ο Ίαν προβληματισμένος

"Γιατί να φύγει;" αναρωτήθηκε φωναχτά η Ολιβια. Δεν είναι εκείνος που πρέπει να φύγει γαμωτο ! Η Ιζαμπέλ του φέρθηκε σκληρά..."

"Ηρέμησε όλοι!" Η Καταλινα πήρε θέση και την κοίταξαν. "Θέλει να μείνει μόνος... Αφήστε τον ..." είπε λυπημένη και κάθισε...

***

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού έκανε το προσωπικό απολογισμό του. Έφυγε ξέροντας πως όταν επιστρέψει η Βαλερια θα είναι νεκρή μα πλέον δεν τον ένοιαζε τίποτα. Δεν είχε μυαλό. Δεν είχε λογική. Είχε σκοπό....

Το ταξίδι του στην ουσία ήταν αυθημερόν μα η απόσταση για να καλυφθεί και να ξεκουραστεί λίγο ως τη Μπανγκόγκ, ήθελε χρόνο.

Άφησε τα πράγματα στο ξενοδοχείο και πριν κάνει αυτό που έπρεπε πήγε μια μικρή βόλτα... Είχε ανάγκη από μοναξιά. Είχε ανάγκη για να βάλει κάτω τα πράγματα και να βρει τη λύση.

Κάσιεν....

Της χάρισα τη στιγμή που μου ζήτησε και άξιζε. Η Ιζαμπέλ θα καταλάβει είναι μεγάλο κορίτσι πλέον. Έχει πλάι της στηρίγματα και ανθρώπους που θα της δώσουν όση αγάπη χρειαστεί... Ίσως φάνηκα μαλακας που έφυγα μα δεν ξέρουν... Εγώ ξέρω. Εκείνος ξέρει και όλοι ξέρουν... Όλοι ξέρουν πόσο σημαντικοί είναι αυτοί οι άνθρωποι για μένα. Εύχομαι μόνο, να έχω χρόνο... Να τον σπάσω πρώτα στο ξύλο να το ευχαριστηθώ! Για πόσο νόμιζε θα εμένα στα σκοτάδια; Για πόσο; Μια στιγμή... Αυτές οι διαολεμενες οι ρημάδες οι στιγμές που μας έφαγαν... Πόσο αρκετή ήταν αυτή η στιγμή για να δω την αλήθεια... ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΏΣΩ ΠΡΙΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΘΆΝΕΙ!

Έπρεπε να δρασω εξαιρετικά γρήγορα και το ορκίζομαι μόλις επιστρέψω θα γίνει της πουτανας. Μου χρωστάει εκείνος αυτή τη φορά. Μου χρωστάει τη ζωή του που δεν έχω σκοπό να την αφήσω έρμαια της κατάρας που τον επισκέφθηκε. Τώρα ξέρω την αλήθεια κι ας μη μου την είπε ακόμα... Ξέρω γιατί βρέθηκα στο Μπρούκλιν. Βρέθηκα για να πάρω τη θέση του...ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΏΣΩΩΩΩΩΩ!!! Θέλω να ουρλιάξω  !
Θέλω να τα σπάσω όλα!
Θέλω να τον πιάσω στα χέρια μου και.... θεέ μου... αν υπάρχεις και μας βλέπεις , κάνε να προλάβω...

Mind Games 3 : Lies Where stories live. Discover now