*13*

3.4K 98 5
                                    

"nééééé, prosím nech mě, nééééé" křičela jsem na Alfreda, který se mě snažil shodit z mostu.

"Jsi jenom malá mrcha!" zařval na mě a já jsem začala hystericky plakat.

"prosím! proč to vlastně děláš?" 

"Protože tě miluju!" zařval na mě.

"a proto mě musíš zabíjet!? Justin mě miluje! Mám rodinu, sestru a kamarády. šel bys stejně do vězení, tak toho prosím nech!" zařvala jsem na něho a mu se ve tváři změnil výraz.

"Máš pravdu já tady jenom překážím a stejně bez tebe nemám smysl žít! tak skočím já"

"Fredo ne! Můžeme být kamarádi a..." ale on mě zastavil polibkem na mé rty

"Miluju tě Michelle!" 

"nééé Frédo néé" křičela jsem, ale už bylo pozdě... skočil ...

"Michelle, Michelle!" někdo na mě křičel a třepal se mnou. Já jsem se prudce posadila a otevřela jsem oči. 

"Co se děje?" s křikem jsem se zeptala.

"Měla jsi jen zlý sen" objal mě Justin.

"uffff"  oddychla jsem si a znovu si lehla, jak jsem zjistila, tak jsou 3 ráno. Objala jsem Justina a přimáčkla jsem se k němu a on si přeze mě přehodil ruku.

"Nevadí ti že se k tobě tak mačkám?" potichu jsem se ho zeptala.

"ne, to víš že ne, a už spinkej" dal mi pusu do vlasů a já jsem za chvíli upadla do říše snů....

Ráno jsem se probudila a už mi bylo o hodně líp. Pořád jsem ještě ležela v objetí s Justinem a když jsem se na něho podívala, tak se usmíval od ucha k uchu a díval se na mě, ale když mě uviděl tak mu výraz ve tváři zkameněl.

"To vypadám až tak strašně nebo co?" zeptala jsem se ho a nechápala jsem co se sním stalo.

"To ti udělal ten hajzl?" zeptal se mě a přitom mě pohladil po tváři a já jsem od bolesti sykla a on mi řekl tiché promiň.

"Já pojedu domů se sbalit a nezapomeň, že zítra odjíždíme" řekl mi se smíchem když viděl můj vystrašený pohled

"já jsem na to zapomněla" zasmála jsem se mezitím co se Justin zvedl s postele. Já jsem se zvedla taky a když chtěl odejít tak jsem ho zezadu obejala.

"Ty ani neřekneš Ahoj?" zasmála jsem se a on taky

"Naschledanou slečno Monthogery" vzal mi mou ruku do své a jemně ji políbil

"čau bro" plácla jsem si s ním a on se jen zasmál. dal mi pusu na tvář a potom rychle odběhl dolů a s velkým bouchnutím dveří odešel.

Já jsem se vydala do kouplny a podívala jsem s do zrcadla jak vypadám, ale to jsem radši dělat neměla. Velké tmavé kruhy pod očima, celé zarudlé oči, rozmazaná řasenka a hlavně veliký fialovo-modrý flek na pravé tváři. Odmalovala jsem se a potom vešla do sprchy a nechala jsem aby horké kapky vody uvolňovaly celé mé tělo. Potom jsem vodu vypla a na ruky jsem si vymáčkla šampón, který jsem následné vmasírovala do vlasů. Potom jsem si na ruku nanesla můj adidas sprchový gel (právě to bylo v reklamě a hned potom tam bylo jak je tam ten kluk a stříká na sebe ten antiperspirant a že přitažlivost stoupá.. hele já z toho jako fakt nemůžu :'D). následně jsem vodu zase zapla a smyla jsem ze sebe důkladně všechny mydliny. Potom jsem z vany vylezla a zase důkladně ze sebe setřela všechnu vodu. Dala jsem si makeup, abych zakryla můj flek na tváři, tužku, řasenku a rudou rtěnku. K tomu jsem si dala červené letní šaty, které jsem doladila nějakýma náramkama a prstýnkem. Vzala jsem si mobil a šla jsem k zrcadlu kde jsem se následně vfotila a dala jsem to na instagram. 

My dream, my life - Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat