°6° pokračuju

1.9K 72 7
                                    

"Ty šaty jsou nádherné Justine" měla jsem slzy na krajíčku z šatů, které mi Justin právě dal.(fotku máte na boku)

"Obleč si je, chci vidět jak v nich vypadáš" natěšeně se na mě Justin podíval. Vyslékla jsem si tepláky a třičko v němž jsem oblečená už od rána. Do ruky jsem uchopila nádherné bílé šaty s nádhernými se blyštícími kamínky. Vložila jsem do nich jednu a poté druhou nohu. Byly tak příjemné. Šaty jsem si vytáhla a do ramínek jsem dala mé obě ruce. Justin, který mě celou dobu pozoroval ke mě zezadu přišel a zapl mi zip, která byl zezadu šatů.

"Víš že jsi strašně moc nádherná?" pošeptal mi Justin svůdně do ucha a já jsem celá hned zčervenala.

Najednou Justin natáhl ruku k mým vlasům a jeedním tahem mi rozpustil culík, který jsem měla na hlavě. Pohodila jsem hlavou doprava, doleva a vlasy se mi důkladně celé rozpustily.

"Tak pojď a teď jdeme na večeři" podívala jsem se na Justina jako na největšího děbi, na večeři?

"Justine, nevím jestli si to uvědomuješ, ale já jsem se nějak ještě nenamalovala" řekla jsem se zadržovaným smíchem

"Já vím" řekl jakoby nic a podal mi mou kabelku, ve které jsem měla mobil. Vděčně jsem se na něho usmála a šli jsme si nasednout do jeho auta. Ještě než jsem ztihla nasednout mě justin zastavil tím, že mi dal a oči šátek abych nic neviděla se slovama "Nesundávat". Celou cestu jsem seděla v autě a nic jsem pochopitelně neviděla. Tak po půl hodině jsem ucítila že jsme zabrzdili a jak justin vychází z auta. Chtěla jsem si sundat šátek, ale Justin mě ztihl přerušit

"Michelle nesundávej si ho" řekl Justin se skvělou náladou.

"No tak dobře, ale budeš mi muset pomoct z auta" řekla jsem se smíchem. Justin mi teda pomohl z auta a zabouch za mnou dveře. Šli jsme někam nevím kam, protože mi ten šátek bránil ve výhledu. Podezdřele jsme se zastavili a já jsem zase nevěděla co, protože nastalo příšerné ticho až mě z toho bolely uši. Alw to hnusné srdcervoucí ticho vyplnila nádherná muzika houslí.

"můžeš si ten šátek sundat" pošptal mi Justin u ucha a já jsem s radostí ztrhla šátek, ptotže mě už vážně štvalo že nevím kde vůbec jsem. 

Byli jsme v parku a všude kolem nás byly svíčky. Uprostřed parku, yl nádherný altánek, kde byl nádherný bílý stůl a prostřené pro dva. ten nádherný zvuk houslí vycházel tak též z altánku kde stál houslista a vážně přenádherně hrál. S otevřenou pusou jsem se podívala na Justina a doslvně jsem mu skočila kolem ramen.

"Líbí?" zeptal s mě Justin se smíchem

"Děláš si ze mě prdel? je to úžasné" tuhle větu jsem pak ale doplnila další větou "ups to bylo asi trochu nevhodné co?" nervózně jsem se usmála a Justin začal zadržovat smích.

"Justine já vidím, že zadržuješ smích" v tu chvíli Justin vybouch v obrovský záchvat smíchu až z končil na zemi. S potichým zasmátím jsem vešla do nádherného altánku, kde jsem si chtěla sednout na židli, ale vyrušilo mě upozornění mého mobil, že jsem dostala zprávu. S úsměvem jsem jí otevřela, ale nad slovama z ní jsem zamrzla

*Ahoj mrcho, vidím, jak se poád točíš kolem toho tvojeho Justinka a vážně si to nepřeju,
Teď si zahrajeme mojí hru, vše, co ti napíšu uděláš, jínak odpálím bombu, která je pod stolem.
Jestli se Justin dozví jen slovo, tak je po vás!  Takže máš tady první a taky poslední úkol: Až za tebou Justin přijde, tak tě bude chtít požádat o ruku, ale ty neřekneš ano, je ti to jasné? Řekneš ne a přitom se sním rozejdeš! A jestli to pitomé ano řekneš, tak vás oba dva odpálím, ale ne teď, první vaši rodinu, abyste trpěli. .......S pozdravem Anonym

Úplně jsem u toho zamrzla a vykulila jsem oči. Pomalu jsem se podívala pod stůl a vážně tam byla, byla tam ta bomba. A kurva, co teď? Viděla jsem, že už přichází Justina něco nese v ruce, asi tu krabčku s tím prstýnkem. Tohle je konec. Já Justina miluju a vím že ho to zlomí. S nervózním úsměvem přišel ke mě a pobídl mě abych vstala ze židle. S falešným úsměvem jsem vstala a hned jsem věděla co nastane, justin si přede mě poklekl a začal

"Michelle. Víš, vážně nevím co mám říct, ale jedno vím jasně. Moc, ale moc tě miluju a chci si tě vzít. Michelle Monthgomery, vezmeš si mě?"

Začala jsem vážně hodně moc brečet, ale nechci aby byla naše rodina mrtvá

"Ne Justine nevezmu si tě, protože tě nemiluju, celou dobu jsem tě nemilovala, mělo jsem tě ráda jen kvůli penězům" řekla jsem s brekem a doufala jsem že mi to Justin uvěří. On jen pootevřel pusu a začaly se mu z očí kutálet slzy.

"To jsi mi musela tohle celou tu dobu děat? Mohlas mi to říct narovinu a já bych se tady teď nemusel trápit. Mysle jsem si že mě miluješ, ale teď vím, že jsi jenom coura a courou už navždy i zůstaneš" řekl Justin větu, která mě vážně ranila.

"Sbohem Michelle, teď už se oficiálně vidíme naposledy. Když Justin zmizel z dohledu tak jsem padlla na tvrdou zem altánku a dál si už nic nepamatuju ....

možná ste si všimli,  že jsem tuhle část celkové předělala, ale mě se tohle zdá jako nohem lepší nápad :)      Část je věnována TessTerez,  omluva že už vážně dlouho část nebyla :)

-xoxo michalka01

My dream, my life - Justin BieberWhere stories live. Discover now