[18.rész]

1.9K 184 32
                                    

- Na indulhatunk? - jött be Jennie a szobánkba, miközben mi felültünk és szemeinket dörzsölgettük Kookkal.

- Hova is? - dőltem vissza párom ölébe.

- Tegnap szóltam Jiminéknek, hogy ma party party, de ezek szerint nem szólt. Egy barátnőmnél házi buli lesz és titeket is szívesen lát. - mosolygott rám erőltetetten, de mikor a mellettem ülőre nézett, felcsillant a szeme és vigyora is kiszélesedett.

- Nincs kedvem. - dünnyögte a párnába Jungkook - Nem lehetne kihagyni?

- Nemár Kook, menjünk! Amúgy hány óra is van? - néztem vissza az ajtóban ácsorgó lányra, aki fejben villámokat szórt ránk.

- Körülbelül este hét. Haladjatok! - majd ránk csukta az ajtót. Jézusom az egész napot átaludtuk? Pedig azért annyira nem volt fárasztó a tegnapi nap. Felkeltem az ágyból, majd a bőröndömhöz sétáltam és kivettem belőle a használni kívánt szettet. Miután elvonultam a fürdőbe, beállítottam a hajam egy kis lakk segítségével és megfogtam valami random szemhéj púdert, aminek segítségével egy laza sminket is összedobtam.

Megvoltam elégedve a végeredménnyel, ezért visszamentem a szobánkba, ahol Jungkook az ágy szélén ült és csak támasztotta a fejét

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Megvoltam elégedve a végeredménnyel, ezért visszamentem a szobánkba, ahol Jungkook az ágy szélén ült és csak támasztotta a fejét. Amint beléptem, rám kapta tekintetét és a száját is tátva hagyta. Én csak kuncogva megpördültem előtte, majd az ölébe ültem és egy heves csókba hívtam. Nem cécóztam, azonnal nyelve után kutattam és amint meglett, forrón mozgattuk egymáséival. Kezemet tarkójára vezettem és ott vontam még közelebb, mialatt ő derekamról a fenekemig csúsztatta nagy mancsát és belemarkolt. Pár perc elteltével eltávolodtunk, majd kipirultan néztem rá. A heves csók és a zavarban lévőség is egyaránt kiszínezte az arcomat.

- Nem tudok megszólalni. - harapta be alsó ajkát és úgy vezette végig tekintetét rajtam. - Kurva dögös vagy! - puszilta meg a számat, majd miután kiemelt az öléből, ő is a fürdőbe indult a mellé készített ruháival. Én csak vigyorogva ültem tovább, majd bedőltem az ágyba és vergődtem egyet örömömben.

Már egy ideje nem jött vissza szobatársam, ezért úgy gondoltam leellenőrzöm, hátha csak eltévedt, hisz elég nagy a ház. Miközben végighaladtam a folyosón, elsétáltam Jiminék szobája előtt is, akik nagyban ölelgették egymást. Széles mosollyal folytattam utam, amíg a fürdő elé nem értem, de megtorpantam. Beszélgetett valakivel. A másik fél magas hangon válaszolgatott páromnak. Nem igazán vettem ki miről trécselnek, de rájöttem, hogy Jennie van bent vele. Elfogott valami különös érzés, ezért nem álldogáltam tovább, benyitottam annyira, hogy azon a kis résen éppen belássak.

- Segítenél? - szólalt meg Jennie és a tükör felé fordult. Eleinte nem tudtam mire gondolhat, de mikor a barátom felállt és a derekától kezdődő cipzárját felhúzta, még dühösebb lettem. Tenyerem megfeszült a kilincsen, de nem mozdultam. - Oh várj! - kuncogott fel a csaj, amikor szembe fordult párommal. Kezeit Jungkook tarkójára helyezte, majd megigazította ingje gallérját. Indulatosan csaptam rájuk az ajtót és felsiettem a szobámba. Jimin utánam futott, majd becsukta ránk az ajtót.

𝕄𝕖𝕤𝕥𝕖𝕣𝕤é𝕘𝕖𝕤 é𝕣𝕫𝕖𝕝𝕖𝕞 /✔Where stories live. Discover now