[26.rész]

1.9K 181 23
                                    

Taehyung

Valószínűleg elaludhattam, mivel arra nyitottam ki a szemem, hogy kopognak az ajtómon. Nem szerettem volna reagálni rá, hisz úgy gondoltam Jungkook az, de aztán egy ismerős sutyorgás után magától kinyílt az ajtóm Yoonginak köszönhetően. Jiminnel egymás mellett álltak és az ágyamra bámultak, miközben én is őket néztem megszeppenve. Nem is találkoztam még velük, mióta visszajöttek az emlékeim és újra látok. Jimin hirtelen rohanni kezdett, majd rám ugrott.

- Végre, végre. - vigyorgott önfeledten, miközben Yoongi is beljebb totyogott a szobámba. - Hogy érzed magad? - ült mellém szőke barátom.

- Hát nem olyan jól. - vallottam be, mikor már mindketten engem figyeltek.

- Mit csinált az a barom? - kérdezte mogorván Yoongi egyből a lényegre térve. Én csak ismét elszomorodtam és újra eszembe jutott, hogy Lisa, Jungkook jegyese.

- Tudjátok az a csaj, aki rámászott Kookra a buliban. Aztán átjött, aztán meg megfenyegetett a suliba... - kezdtem bele, miután egy nagyot sóhajtottam.

- Igen, Lisa. - szólt közbe Jimin. Én csak bólintottam egyet, majd folytattam.

- Kiderült, hogy ő is közületek származik. - motyogtam Yoonginak, mire az említett felcsattant.

- Hogy mi?! - csapott egyet az ágyra dühösen - Ugye nem vele kéne összeházasodnia? - emelte fel hangját. Nekem kétszeresére nyíltak a szemeim, amikor meghallottam, hogy mit mondott.

- Te tudtál róla? - lettem még idegesebb és felpattantam az ágyról.

- Hát még régebben, mielőtt eljöttem, Jungkook megemlítette, hogy muszáj elvennie a kutató központ vezetőjének a lányát, hogy a családja jobb fizetést kapjon. De gondolni se mertem rá, hogy tényleg eljegyzi. Kooknak sok betartatlan ígérete volt akkoriban. - állt fel ő is és fel-alá kezdett járkálni, miközben az orra alatt pusmogott.

- Na várjuk! - állt fel mostmár Jimin is - Azt mondjátok, hogy Jungkook el van jegyezve?! - koppant az álla a padlón, miközben orrnyergét masszírozta. Yoongival egyszerre bólintottuk egyet, majd mindhárman visszahuppantunk az ágyra.

- És idejött Lisa, hogy emlékeztesse, hogy össze kell házasodniuk. Aztán felrohantam és bezártam az ajtót. Azóta nem beszéltünk Kookkal. - meséltem tovább, ujjaimat tördelve. Idegesített a tudat, hogy megcsalta a lányt velem és erről nem is akart szólni. Ismételten sírhatnékom lett, ahogy erről beszéltünk, de nem akartam megint elbőgni magam.

- Az a baj, hogy a mi fajunknál elég nehézkes felbontani egy eljegyzést. Mikor egy férfi megkéri egy nő kezét, onnantól a család elválaszthatatlan. Ezt úgy kell érteni, hogy csak úgy lehet felbontani az egyezséget, ha a férfinek, avagy nőnek nyomós oka van rá. Szóval ha téged választ Lisa helyett, el kell vinnie a családfőkhöz. - hadarja el, miközben idegesen dobol a lábával. Nekem még pár percig ülnöm kell, hogy felfogjam a szavak súlyát, de egyszerűen nem megy. Ez egyre bonyolultabb és túl macerás. Hogy a fenébe jutnék el a másik bolygóra?

- Amúgy Jungkook hol van? - szólalt meg Jimin, mire rákaptam tekintetem.

- Gondolom a szobájában. - rántottam vállat hanyagul, közben nagyon is érdekelt hol lehet.

𝕄𝕖𝕤𝕥𝕖𝕣𝕤é𝕘𝕖𝕤 é𝕣𝕫𝕖𝕝𝕖𝕞 /✔Where stories live. Discover now