7. kapitola

375 11 0
                                    

Ako ja neznášam vyberanie si oblečenia do školy.. Stojím pred skriňou už asi 15 minút a stále sa neviem rozhodnúť čo na seba. Nakoniec som sa rozhodla pre obtiahnuté čierne rifle s vysokým pásom , crop top s tigrovanou podtlačou a k tomu čierne conversy. Nebola som moc spokojná, ale už som nemala moc času na prezliekanie a tak som vyšla z izby zobrala tašku a skejt a šla som do školy. 

Cesta sa mi zdala nejak moc krátka, ale nevadilo mi to. Išla som rovno ku skrinke po nejaké učebnice a do triedy. Sadla som si tam kde vždy, do poslednej lavice v strednom rade. Vytiahla som si učebnicu a čakala som.  Do triedy vošiel profesor a po chvíli za ním vošiel nejaký chalan. " Á vy budete ten nový študent! Vitajte u nás ." Hm nový študent. " Posadte sa dozadu, vedľa slečny Benettovej." Trhlo ma keď profesor povedal moje meno. Prečo si má ten nový sadnúť práve vedľa mňa ? Veď sú tu voľné ešte 4 miesta! A on ho posadí vedľa mňa. " Ahoj , som Tobias." s úsmevom mi povedal , len čo si sadol. " Sofia." sikla som. Pousmial sa " teší ma.." Len som prikívla. Nemala som chuť sa s ním rozprávať. Až pred keď ho vyvolal profesor k tabuli , som si ho poriadne prezrela. Bol stredného vvzrastu, mal blond vlasy vyčesané dohora, modré vražebne sexi oči . Oblečené mám čierne obtiahnuté džínsy, biele priliehavé tričko, ktoré mu obopínalo jeho dokonalé telo a čiernu koženú bundu. Vypadal celkom k zožraniu. Nechápem , prečo som si ho nevšimla hneď a nebola k nemu aspoň trochu milá. Keď si sadol do lavice spýtala som sa ho : "Počuj,  nechceš previesť po škole ? Ukážem ti to tu."  Pousmial sa nad mojimi slovami o odvetil: " No jasné to by bolo super." Zazvonilo a mi sme si pobalili veci a vyšli sme z triedy. "Tak s čím chceš začať ? " s úsmevom som sa naňho pozrela. " Hm neviem o tejto škole nič .. Viem kde je riaditeľna, kde mám skrinku a kde mám prvú hodinu .."  Sklopil zrak. Vyzeral tak dokonalo keď bol zahanbený. " To nič .. si tu nový .. nemôžeš hneď všetko vedieť.. Tak ukáž mi tvoj rozvrh." Vybral si z batoha kus papiera a podal mi ho . Keď sa ma dotkol, mala som pocit akoby som taký dotyk už s niekým zažila. Ale nejak som to v tej chvíli nechala plávať. Pozrela som si jeho rozvrh. " Super máš 5 hodín somnou a jednu máš inú. tú ti ukážem ." Usmiala som sa naňho a podala mu naspäť jeho rozvrh. 

Takže pol dňa ho budem vidieť pomyslela som si a v duchu sa smiala. Zastavila som sa pred učebňou chémie. " Tu máme teraz chémiu." povedala som a vošla som do triedy. Sadla som si do prázdnej lavice a on si vedľa mňa sadol. Pousmiala som sa . Hodiny prešli rýchlo a jednu hodinu pred obedom sme mali rozdielnu a tak som išla Tobiasovi ukázať , kde má triedu. Pomaly som kráčala na moju hodinu , a cestou som narazila na Eriku. Šli sme spolu do triedy a sadli sme si spolu . Super pomyslela som si 4 hodiny budem sedieť s Tobiasom, hodinu s Erikou a cvičiť budem s oboma . Bude to divočina!

Na obede som sedela za stolom s Erikou a mali sme pred sebou džúsi a šalát. Ako inak ja som mala pomarančový a Erika jablkový. Rozprávali sme sa a smiali, keď zrazu prišiel k stolu Tobias. " Sofi .. ehm..možem si prisadnúť? Poznám ťa tu najlepšie.. a k neznámym by som nechcel ísť.." do líc sa mu nahrnula červeň. Usmiala som sa naňho a povedala: " Jasné , posaď sa !" Erika na mňa spýtavo pozrela. Ja som len pokrčila plecami a venovala sa svojmu šalátu. Po chvíli som sa pozrela na Tobiasa, ktorý sedel oproti, takže som dúfala , že to bude nenápadné. " Tak ako? Páči sa ti to tu ? " spýtala som sa . Odkašľal si" No ..ehm.. asi áno zatiaľ.. a mimochodom . chcem sa ti poďakovať.." Nechápavo som naňho pozrela " A za čo prosím ťa !" Usmial sa " Ty vieš .." Erika nadvihla obočie a ja som vedela , že ma čochvíľa čaká spoveď.., Čo najrýchlejšie som dojedla." Ideme na telesnú?" s až moc veľkým nadšením som sa spýtala. " Každý ju nemá rád!" S pobaveným úsmevom povedala Erika .." Dnes nejdem cvičiť.. idem skôr domov.. vidíme sa zajtra .." Objala ma a odkráčala von z jedálne.

Tobias ma štuchol do rebra. Pozrela som naňho s prekvapeným a zároveň nechápavým pohľadom . " Čo ? " Usmial sa " Mali by sme už ísť .." prikývla som a šli sme na telesnú. Hrali sme futbal a hrala som proti Tobiasovi. Bol v tom celkom dobrý. Ale nedivila som sa .. Veď s jeho dokonale vypracovaným telom.. Tréner odpískal koniec hodiny a my sme šli do šatní. Prezliekla som sa a šla som si opláchnuť tvár. Pomaly som višla zo šatne a takmer som vrazila do Tobiasa. " Och zľakla som sa ťa.. Čo tu robíš ? " s prekvapeným pohľadom som sa naňho pozrela." Ja ..no.. čakám na teba.." Pousmial sa a pozeral si pritom na nohy. " A smiem vedieť prečo? Škola už skončila.." s pobaveným úsmevom som mu povedala. "Chcell som ti ponúknuť odvoz.." Usmial sa. " Som tu síce skejtom, ale tak prečo nie ?

Kráčala som popri Tobiasovi k autu. Ani som si to neuvedomila, až keď som sedela v aute. " Ako dlho máš auto? " spýtala som sa ho. Len pokrčil plecami a povedal:" Nie moc dlho.. Tak kam to bude? "  Dala som mu adresu a šli sme . Pristihla som sa ako na Tobiasa civím. Pozrel sa na mňa a pousmial sa " Čo je ?" Okamžite som sa odvrátila a do líc sa mi nahrnula červeň. " Nič len sa pozerám.."  Zastavil pred mojim domom. " Tak a sme tu." S úsmevom povedal. " Ďakujem ti za odvoz.." On len pokrútil hlavou " To nestojí za reč.. ja ti ďakujem , že si mi pomohla.." Usmiala som sa a otvorila som dvere. Zastavila ma však jeho ruka. " Dáš mi tvoje číslo prosím ? " so psím pohľadom v očiach mi povedal a podával mi svoj mobil. Naťukala som mu číslo a vrátila mu mobil. " Ďakujem..pá !" Zakývala som mu a šla som domov.

Mama doma nebola a tak som si hodila sprchu, a pobehovala som po dome len v spodnom prádle a vlasmy v turbane. Šla som do kuchyne a preto , že som mala dobrú náladu som začala robiť cesto na mafiny. Naliala som ho do foriem a dala do rúry. Keď boli hotové dozdobila som ich a vyzerali fakt nádherne. Pár som si zobrala do izby a zvyšné som nechala na stole. V izbe som sa pripravila do školy, spravila si referát a počúvala som hudbu. Prihlásila som sa na facebook a mala som tam žiadosť od Tobiasa. Prijala som ju a začali sme si písať .. Písali sme si asi do druhej rána a mne sa už začali zavierať viečka. Vypla som notebook , vzala slúchatká , ktoré som si následne zapojila do mp3 a pustila som si hudbu. V melódiach od eminema som sa pomaly presúvala s bdenia do hlbokého spánku.

Sedela som v parku na mojej lavičke. Pod sebou som mala skejt. Počúvala som hudbu a zamýšľala som sa. Zrazu som pocítila že sa vedľa mňa niečo pohlo. Stál tam Tobias a usmieval sa na mňa . Usmiala som sa tiež. Zrazu sa jeho oči premenili z krásne modrých na čierne. Zľakla som sa ho. Vstala som zdvihla skejt a začala som utekať, no on sa zrazu objavil predomnou. Netušila som ako sa tam dostal. Zrazu otvoril ústa a prisal sa mi na krk. Začal ma vyzliekať a ja som nevedela čo mám robiť. A tak som len nehybne stála a podmanila sa mu.

Prebudila som sa celá spotená. Boli 4 hodiny ráno.. Moc som toho teda nenaspala . Vypla som si hudbu a len tak som ležala a pozerala sa na strop. Čo to malo znamenať? Bol to  len bezvýznamný sen alebo to niečo znamenalo ? V hlave mi výrili všetky možné myšlienky. Podarilo sa mi trochu vyčistiť si hlavu a na chvíľu som zas zaspala.

My lifeWhere stories live. Discover now