Hoofdstuk 2

503 9 0
                                    

*Paar weken later*

Manar

Manar Sarah komen jullie naar beneden roept de moeder van Sarah. OKEE!! roepen we terug.  Als we beneden komen staat er een mevrouw beneden die ik 1 eerder heb gezien toen ik een briefje moest invullen wat ik graag in mijn nieuwe familie wou.. Miranda heet ze volgens mij Hallo zeg ik. Hallo zegt MirandaZullen we even aan tafel gaan zitten zegt de moeder van Sarah.  *Eenmaal aan tafel* We hebben een gezin voor je gevonden die voldoet aan alles wat je wou je hebt zelfs een grote broer wat je op 1 in je lijstje had gezet. Morgen mag je je nieuwe ouders ontmoeten. Okee! Miranda staat op geeft me een hand en de moeder van Sarah laat haar uit.

Sarah

Wil je morgen met me mee?? vraagt Manar. Ja natuurlijk ga ik mee!! Als jij dat fijn vindt dan ga ik mee.   *Volgende dag*  We lopen samen een cafeetje binnen waar ik Miranda de vrouw van gister en een man en een vrouw die we allebei nog nooit hebben gezien. Waarschijnlijk Manars nieuwe ouders. Ondertussen staan we voor de tafel en staan de man en vrouw op en geven ons een hand. Manar en ik gaan zetten en Miranda begint te praten, leuk om je weer te zien Manar. Dit zijn je nieuwe ouders maar ik denk dat je dat al dacht. Ja zegt Manar zachtjes. Je mag nu alles vragen wat je wil aan je nieuwe ouders. oke zegt Manar

Manar

Heb ik straks een broer?? is de vraag die het eerst in me opkomt. Ja die heb je zegt de vrouw.. LEUKK zeg ik meteen ik heb altijd al een broer willen hebben!! Hoe moet ik jullie straks eigenlijk noemen?? Je mag ons gewoon noemen hoe je zelf wil zegt de man die straks mijn vader wordt. Vinden jullie het goed als ik jullie gewoon papa en mama noem??  Natuurlijk schat zegt men nieuwe mama dan. We eten nog wat en dan gaan ik en Sarah weer naar huis. Hun zijn zoo lief is het eerste wat ik zeg aks we het restaurantje uit lopen..

B-Brave broerWhere stories live. Discover now