Hoofdstuk 10

406 8 0
                                    

 Annie

*In de auto*  We gaan naar Walibi en daarna naar een chique restaurant waar ik heb gereserveerd zegt Jai ineens vet random. Leuk!! Zeg ik meteen. Gelukkig zegt Jai dan. Hoezo?? Vraag ik. Ik dacht dat je het niet leuk zou vinden.. Tuurlijk vind ik dat leuk!!!! Zeg ik.                                                                                        *@Walibi* Waar wil je als eerste in? Vraagt Jai. Zullen we als eerst in de Goliath?? Zeg ik met een grijns. Okee! Zegt Jai en hij grijnst terug samen lopen we naar de Goliath en gaan we in de rij staan. De rij is niet zo lang gelukkig, dus zijn we snel aan de beurt.                                                                                               *Na de rit in de achtbaan* OMG dat was zoo leuk!! Zeg ik en ik knuffel Jai. Zullen we nu naar de Crazy River? Vraagt Jai dan. Maar dan wordt ik nat.. Dan mag je mijn jas wel aan zegt Jai. Okee! Dan vindt ik het goed.

Jai 

*Avond* Zullen we met de bus of gaan we lopen? Het is maar 5 minutjes lopen. Zeg ik. Zullen we gaan lopen is ook wel gezellig toch?? Zegt ze. Jaa super gezellig. Kom dan gaan we. Zeg ik. Als we een paar meter aan het lopen zijn pakt Annie ineens men hand en kijkt me glimlachend aan, ik glimlach terug en zo lopen tot aan het restaurant verder. *In het restaurant* Hallo zeg ik wanneer er een ober naar ons toe komt. Hallo wat kan ik voor u doen vraagt de ober. Ik heb besteld op de naam Wowor. Zeg ik. Okee loop mnar mee. Als we bij het tafeltje bij het raam met allemaal rozen blaadjes staan zie ik dat Annie helemaal verbaasd is. Heb je dit allemaal voor mij geregeld?? Vraagt ze. Ja zeg ik dan en ik zie Annie blozen. Dan gaan we zitten.

Annie 

*Na het eten* Zullen we naar huis vraagt Jai. Ja is goed zeg ik, ik ben namelijk best wel moe van deze super dag. Maar dat laat ik niet merken. Jai betaalt en we lopen naar het huis van Dioni en Manar.

B-Brave broerWhere stories live. Discover now