Hoofdstuk 7

457 14 0
                                    

Manar

Dit is de beste dag van mijn leven, wat een super feest!! Dan stel ik aan iedereen voor om 'truth or dare' te gaan doen. Waarop ze natuurlijk allemaal ja zeggen. Oke ik begin wel, dioni, truth or dare? Truth, zegt Dioni. Wat is het raarste wat je ooit gedaan hebt terwijl je dronken was? 

Dioni

Hahahah, ehmm... Dat ik op straat liep en schreeuwde dat ik spiderman was, en toen ging ik proberen om een gebouw op te klimmen maar dat lukt niet zo erg ... Jai, truth or dare? Jai zegt dare. Pak poedersuiker en strooi een beetje op je hand, dan snuif je het op. *Dioni filmt het* en dan zet hij het op instagram.

Jai

Cassius, truth or dare? Truth. Hoe ziet jouw perfecte meisje eruit? 

Cassius

Het maakt me echt niks uit eigenlijk, als ze maar lief is en echt om mij geeft. Niet omdat ik beroemd ben of veel money heb. Ik kan haar alles geven wat ze hebben wil, maar daar zou het niet om moeten gaan bij haar. Het zou moeten gaan omdat ik als persoon leuk ben en me best voor mijn meisje doe. Sarah, truth or dare? Dare. Geef mij een kusje!

Sarah

*Sarah bloost* en wil Cassius een kusje op zijn wang geven maar dan draait Cassius zijn hoofd om zodat ik hem een kus op zijn lippen geef... Sam, truth or dare? Vraag ik, en hij antwoordt met: Truth. Zou je voor een lief meisje gaan die niet zo knap is, of een knap meisje die een bitch is?

Sam

Ik denk wel een knap meisje want een bitch kan je altijd nog proberen aan het lachen te krijgen en dan is ze vast wel aardig. Kaj, Truth or dare? Truth. zou je voor een meisje met ass gaan of een meisje met boobies?

Kaj

Euhmm... Beetje van allebei *zegt hij glimlachend* Okee Manar truth or dare?? Dare. Ben je nog maagd?

 Manar

Jaa, ik wacht op iemand die echt om me geeft..  Zullen we nu pizza bestellen?? Ja lekker k heb echt super veel honger!! Zegt Cassius meteen Okee Wat willen jullie ik ga wel bellen. Pizza salami voor mij zegt Sarah ook voor mij zegt cassius dan. Pizza mageritha voor ons 2 zeggen Sam en Dioni dan, pizza hawaii voor mij en Kaj zegt Jai dan. Ik neem ook een pizza margeritha. Duss... 3 pizza margherita, 2 pizza salami & 2 pizza hawaii

Hallo mag ik misschien 2 pizza salami, 2 pizza hawaii en drie pizza margherita. Komt voor elkaar!! tot straks.

B-Brave broerTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang