Hoofdstuk 5

463 13 0
                                    

Manar

Ik zit nu in m'n nieuwe kamer hij is echt te gek!! Veel groter dan vroeger toen papa en mama er nog waren er rolt een traan over men wang. Dan komt Natasha m'n nieuwe mama. Hee wat is er meid vraagt ze. Ik dacht even aan m'n ouders... Aaahww lieverd, je mag altijd huilen he dat weet je en straks heb je ook een grote broer die je altijd wilt troosten!! Zullen we morgen anders even naar de stad nieuwe kleren kopen en winkeltjes kijken. Jaa leuk zeg ik meteen en er verschijnt weer een lachje om m'n gezicht. Kom je zo eten, je vader heeft macaroni voor je gemaakt!! Jaa lekker ik kom eraan. Snel doe ik nog ff van die warme sokken aan en dan loop ik naar beneden. Op de trap ruik ik al de heerlijke geur van macaroni. *Tijdens het eten* Ik hoorde dat je morgen naar de stad gaat, zegt m'n vader dan. Jaa zeg ik, kleding kopen samen met mama! 

Dioni

*De volgende dag, in de auto vanaf Beverwijk naar Amsterdam*  He jongens heb net een smsje van me moeder dat we het huis in kunnen. Ze is naar de stad met m'n zusje. Okee leggo, zegt Cassius. M'n vader is nog thuis dus we moeten gewoon aanbellen, hij gaat ons ook helpen met versieren. Hij kent me zusje nu een beetje dus hij weet nu wat ze leuk vindt en wat niet. *KLOP KLOP* Hee jongens zegt m'n vader dan. Hee Pa!! Zullen we maar gelijk beginnen? Wacht, zegt m'n pa, we moeten haar vriendin Sarah bellen, die kan ook helpen! 

Kaj

*Belt Sarah* Hee Sarah, met Kaj van de Voort. Ik bel je om te vertellen dat je vriendin Manar het nieuwe zusje is van Dioni! Sarah zegt: OMG OMG WAT LEEUUUKK!! Jaa zeg ik, maar we gaan voor haar een surprise party geven dus zou je naar Amsterdam Centraal kunnen komen? Dan halen we je daar op. Wie zijn we? Vraagt Sarah. Dioni, Jai, Sam, Cassius en ik. OMG nieeettt! Ik kom er nu aan! zegt Sarah dan en dan hangen ze op. 

Sarah

*Amsterdam centraal* Ik zie de jongens niet, dus laat ik ze nog maar een keer bellen. *Belt Kaj* Heei Kaj, met Sarah. Waar zijn jullie? Loop maar naar de uitgang, daar staat een witte Range Rover. Zegt Kaj. Ik loop naar buiten en zie 'm staan, de splinter nieuwe witte Range Rover! Wat is dit voor een droom?! Opgehaald worden in een dikke auto door B-Brave!!!

B-Brave broerWhere stories live. Discover now