Hoofdstuk 11

330 6 0
                                    

Kaj

*Aangekomen bij de bowlingbaan* Dioni en ik gaan ff naar de balie om onze spullen op te halen, gaan jullie alvast daar zitten dan komen we er zo aan. Zeg ik. Is goed hoor! zegt Manar.  Manar en Melissa lopen naar een bedankje ergens bij de baan. Dioni en ik lopen richting de balie. Je zusje is best wel knap. Zeg ik dan. Ja best wel maar die vriendinnen dan, vooral Melissa ik denk dat ik haar echt leuk begin te vinden.  Zegt Dioni dan. Ga der voor man! Zeg ik dan tegen hem.           Ondertussen hebben we onze spullen en lopen ook wij naar de baan we zien dat we baan 5 Manar heeft me gister verteld dat 5 haar geluksgetal is. J Heei meiden. roept Dioni en meteen kijken ze op. HOOI! Roepen ze terug. Ik heb onze namen al ingevoerd zegt Manar. Melissa begint, dan ben ik dan Dioni en dan mag jij Kaj zegt Manar dan. Moet ik echt als laatste. Vraag ik dan. JAA we moeten het beste voor het laatst bewaren zegt Manar dan en geeft me een kusje op men wang. Manar ziet dat ik bloos dus ze begint te lachen.

Melissa

Halloo zijn jullie eindelijk klaar met dat verliefde gedoe? Vraag ik en ik begin te lachen. J Jaja zegt Kaj en we beginnen met ze alle te lachen. Als we zijn uitgelachen gooi ik mijn bal. STRIKEE!!! roep ik.  *Aan het einde van het spel* Nou Kaj je hebt duidelijk gewonnen L. Zeg ik dan. Nu moet jij betalen bij de MAC, die regel hebben Manar en ik bedacht toen jullie de spullen gingen halen. En Manar en ik beginnen keihard te lachen!!

Dioni

*Bij de MAC* Kaj en ik zijn aan het betalen omdat de afspraak was van de meiden dus we deden het gewoon.  Met al het eten en drinken lopen we naar de tafel waar de meiden zitten. Kaj gaat naast Manar zitten en ik naast Melissa. Ze is zo mooi. Denk ik dan. Eet smakelijk zegt Melissa dan en lacht naar me. Jij ook zeg ik. *Onder het eten* Ik wil een frietje pakken m aar Melissa pakt dezelfde, dus raken onze handen elkaar en ik zie Melissa blozen en ik zie Manar en Kaj lachen. 

B-Brave broerWhere stories live. Discover now